Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
Chci jíst lépeRybyMořské ryby a plody

V ALBERTU MÁME

RYBY OD RYBÁŘŮ,

KTERÝM ZÁLEŽÍ NA BUDOUCNOSTI MOŘÍ.

Objevte Albertův Rybí trh - ryby lovené a chované tak, aby jich v moři neubývalo. 
Všechny mořské ryby, které pod touto značkou najdete, mají certifikáty ASC nebo MSC. 
Co to pro vás znamená?

V ALBERTU MÁME

RYBY OD RYBÁŘŮ,

KTERÝM ZÁLEŽÍ NA BUDOUCNOSTI MOŘÍ.

Objevte Albertův Rybí trh - ryby lovené a chované tak, aby jich v moři neubývalo. 
Všechny mořské ryby, které pod touto značkou najdete, mají certifikáty ASC nebo MSC. 
Co to pro vás znamená?

Halibut

 

Mořská štika

 

Krevety celé

 

Krevety loupané

 

Losos celý filet

 

Losos filet s kůží

 

Losos keta

 

Losos sockeye

 

Mořský vlk

 

Pražma královská

 

Treska tmavá

 

Tuňák steak

 

JAK UDRŽÍTE RYBY CO NEJDÉLE ČERSTVÉ?

 

Ryby nakupujte nejlépe 
na konci celého nákupu.

Skladujte je ve spodní části chladničky 
při teplotě 0–4 °C.

Domů ryby přepravte 
ideálně v chladicí tašce.

Pokud se nechystáte ryby marinovat nebo zmrazit, 
je vhodné je zpracovat do 2 dnů.

JAK UDRŽÍTE RYBY CO NEJDÉLE ČERSTVÉ?

 

Ryby nakupujte nejlépe 
na konci celého nákupu.

Skladujte je ve spodní části chladničky 
při teplotě 0–4 °C.

Domů ryby přepravte 
ideálně v chladicí tašce.

Vhodné je zpracovat ryby do 2 dnů. Případně marinovat nebo zmrazit.