


V ALBERTU MÁME
RYBY OD RYBÁŘŮ,
KTERÝM ZÁLEŽÍ NA BUDOUCNOSTI MOŘÍ.
Objevte Albertův Rybí trh - ryby lovené a chované tak, aby jich v moři neubývalo.
Všechny mořské ryby, které pod touto značkou najdete, mají certifikáty ASC nebo MSC.
Co to pro vás znamená?

V ALBERTU MÁME
RYBY OD RYBÁŘŮ,
KTERÝM ZÁLEŽÍ NA BUDOUCNOSTI MOŘÍ.
Objevte Albertův Rybí trh - ryby lovené a chované tak, aby jich v moři neubývalo.
Všechny mořské ryby, které pod touto značkou najdete, mají certifikáty ASC nebo MSC.
Co to pro vás znamená?


Kapr od českých rybářů
Více informací
Pstruh
Více informací
Tilápie
Více informací
Candát
Více informací
Sumeček africký
Více informací
JAK UDRŽÍTE RYBY CO NEJDÉLE ČERSTVÉ?

Ryby nakupujte nejlépe
na konci celého nákupu.

Skladujte je ve spodní části chladničky
při teplotě 0–4 °C.

Domů ryby přepravte
ideálně v chladicí tašce.

Pokud se nechystáte ryby marinovat nebo zmrazit,
je vhodné je zpracovat do 2 dnů.
JAK UDRŽÍTE RYBY CO NEJDÉLE ČERSTVÉ?

Ryby nakupujte nejlépe
na konci celého nákupu.

Skladujte je ve spodní části chladničky
při teplotě 0–4 °C.

Domů ryby přepravte
ideálně v chladicí tašce.

Vhodné je zpracovat ryby do 2 dnů. Případně marinovat nebo zmrazit.