Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Zeleninová minestrone

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Zeleninová minestrone

Co budete potřebovat

3 lžíce olivového oleje
1 cibule
2 stroužky česneku
2 bobkové listy
5 kuliček nového koření
10 kuliček pepře
6 rajčat
1 mrkev
1 cuketa
1 stonek řapíkatého celeru
¼ l rajčatové passaty
snítka listové petržele
5 hrnků vody
5 snítek oregana
2 snítky bazalky
1 lžička mořské soli

Jak na to?

V hrnci na olivovém oleji nechte zpěnit jemně nakrájenou cibuli a česnek, přidejte bobkový list a nové koření a pepř. Rajčata nařízněte křížem a spařte vařící vodou, pak je oloupejte a spolu s ostatní zeleninou nakrájejte na větší kousky a přidejte do hrnce. Vmíchejte rajčatovou passatu, přilijte pět hrnků vody a do polévky dejte i všechny bylinky. Osolte podle chuti a vařte přibližně 20 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Zeleninová minestrone

Polévka Snadné Bezlepkové Bez laktózy Vegetariánské Veganské Bazalka , Oregano , Petržel kadeřavá , Rajče Magazín 4/2017 Počet porcí: 6
Průměrné hodnocení 4 (8)

Co budete potřebovat

3 lžíce olivového oleje
1 cibule
2 stroužky česneku
2 bobkové listy
5 kuliček nového koření
10 kuliček pepře
6 rajčat
1 mrkev
1 cuketa
1 stonek řapíkatého celeru
¼ l rajčatové passaty
snítka listové petržele
5 hrnků vody
5 snítek oregana
2 snítky bazalky
1 lžička mořské soli

Jak na to?

V hrnci na olivovém oleji nechte zpěnit jemně nakrájenou cibuli a česnek, přidejte bobkový list a nové koření a pepř. Rajčata nařízněte křížem a spařte vařící vodou, pak je oloupejte a spolu s ostatní zeleninou nakrájejte na větší kousky a přidejte do hrnce. Vmíchejte rajčatovou passatu, přilijte pět hrnků vody a do polévky dejte i všechny bylinky. Osolte podle chuti a vařte přibližně 20 minut.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty