Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Těstoviny se sýrovou omáčkou a slaninou

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Těstoviny se sýrovou omáčkou a slaninou

Tip do kuchyně

 

Před podáváním posypte ještě těstoviny navrch strouhankou.

Co budete potřebovat

1,5 lžíce olivového oleje
1 cibule
500 g těstovin penne AQ
375 ml mléka AQ
125 ml smetany
250 ml kuřecího vývaru
1 stroužek česneku
40 g čedaru
40 g parmazánu
sůl
180 g slaniny AQ
120 g čerstvé strouhanky
1,5 lžíce hladkolisté petrželky

Jak na to?

Vyzkoušejte italské těstoviny se sýrovou omáčkou a opraženou slaninou.

1) Na středním plameni rozpalte 2 lžičky oleje.

2) Opečte na něm najemno nasekanou cibuli.

3) Vmíchejte těstoviny, 375 ml vody, mléko, smetanu, vývar a česnek.

4) Plamen zvyšte a přiveďte k varu. Pak plamen vraťte na střední a vařte asi 10 minut, nebo dokud nejsou těstoviny al dente.

5) Vmíchejte čedar a parmazán. Směs podle chuti osolte.

6) Zbytek oleje rozpalte v malé pánvi a opečte na něm slaninu dokřupava.

7) Vmíchejte strouhanku a petrželku a touto směsí posypte těstovinovou směs a ihned podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Těstoviny se sýrovou omáčkou a slaninou

Hlavní chod Snadné Italská Omáčky Vaření Petržel kadeřavá Magazín 12/2013
Průměrné hodnocení 4 (62)

Tip do kuchyně

 

Před podáváním posypte ještě těstoviny navrch strouhankou.

Co budete potřebovat

1,5 lžíce olivového oleje
1 cibule
500 g těstovin penne AQ
375 ml mléka AQ
125 ml smetany
250 ml kuřecího vývaru
1 stroužek česneku
40 g čedaru
40 g parmazánu
sůl
180 g slaniny AQ
120 g čerstvé strouhanky
1,5 lžíce hladkolisté petrželky

Jak na to?

Vyzkoušejte italské těstoviny se sýrovou omáčkou a opraženou slaninou.

1) Na středním plameni rozpalte 2 lžičky oleje.

2) Opečte na něm najemno nasekanou cibuli.

3) Vmíchejte těstoviny, 375 ml vody, mléko, smetanu, vývar a česnek.

4) Plamen zvyšte a přiveďte k varu. Pak plamen vraťte na střední a vařte asi 10 minut, nebo dokud nejsou těstoviny al dente.

5) Vmíchejte čedar a parmazán. Směs podle chuti osolte.

6) Zbytek oleje rozpalte v malé pánvi a opečte na něm slaninu dokřupava.

7) Vmíchejte strouhanku a petrželku a touto směsí posypte těstovinovou směs a ihned podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty