Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Těstovinový salát s kuřecím masem

Těstovinový salát s kuřecím masem

Ingredience

200 g bio těstovin fusilli cizrna 100 %
4 vejce NP Bio
300 g bio kuřecí půlky Nature's Promise, vykostěné, maso pokrájené na kousky
3 lžíce bio olivového oleje
1 okurka NP Bio, nastrouhaná na široké nudle
150 g cherry rajčat NP Bio, pokrájených na kousky
100 g sterilované kukuřice NP Bio
Dresink:
1 bílý 10% jogurt NP Bio
2 lžíce majonézy Hellmann’s Organic
½ bio citronu, šťáva
2 lžíce olivového oleje NP Bio

Postup přípravy

Těstoviny uvařte dle návodu a nechte vychladnout. Vejce vložte do studené vody, přiveďte k varu a na mírném ohni vařte 6 minut. Kuřecí maso opečte v pánvi na oleji dozlatova. Vejce zchlaďte, oloupejte a nakrájejte na měsíčky. V míse promíchejte těstoviny, zeleninu, vejce a maso. Vyšlehejte suroviny na dresink a podávejte k salátu.

Pomohl vám recept?
19hodnocení4

Další videorecepty