Mandlové sušenky se sklíčky
Ingredience
90 g | tvrdých červených bonbonů typu Bon Pari |
200 g | mandlí, plátky |
80 g | kokosové mouky |
40 g | kokosového oleje |
50 g | kokosového cukru |
1 | vejce |
1 | lžíce vody |
sůl |
Postup přípravy
1. Bonbony rozdrťte v hmoždíři na prášek. Mandlové plátky rozmixujte tyčovým mixérem.
2. Rozmixované mandle, 30 g kokosové mouky, rozehřátý olej, cukr, žloutek, studenou vodu a špetku soli zpracujte do hladkého těsta. Zabalte do fólie a nechte 2 hodiny odležet v lednici.
3. Těsto rozválejte na válu posypaném zbylou kokosovou moukou na 4 mm silný plát a tvořítkem vykrajujte srdce i s otvory uvnitř. Ukládejte na plech vyložený pečicím papírem.
4. Sušenky pečte v troubě vyhřáté na 180 °C 10–12 minut. Tři minuty před dopečením naplňte vykrojené středy vrstvičkou bonbonového prachu, který po upečení vytvoří hladká sklíčka. Sušenky sundávejte z plechu až po vychladnutí.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY