×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Mandlové sušenky se sklíčky

Další recepty a články

Sněhové pusinky s citronovou...
Sněhové pusinky s...
Sněhové pusinky s citronovou...
Sněhové pusinky s citronovou...
Vanilkové rohlíčky
Vanilkové rohlíčky
Vanilkové rohlíčky
Vanilkové rohlíčky
Špaldovodatlové hvězdičky
Špaldovodatlové...
Špaldovodatlové hvězdičky
Špaldovodatlové hvězdičky
Pařížské rohlíčky
Pařížské rohlíčky
Pařížské rohlíčky
Pařížské rohlíčky

Mandlové sušenky se sklíčky

Co budete potřebovat

90 g tvrdých červených bonbonů typu Bon Pari
200 g mandlí, plátky
80 g kokosové mouky
40 g kokosového oleje
50 g kokosového cukru
1 vejce
1 lžíce vody
sůl

Jak na to?

1. Bonbony rozdrťte v hmoždíři na prášek. Mandlové plátky rozmixujte tyčovým mixérem.
2. Rozmixované mandle, 30 g kokosové mouky, rozehřátý olej, cukr, žloutek, studenou vodu a špetku soli zpracujte do hladkého těsta. Zabalte do fólie a nechte 2 hodiny odležet v lednici.
3. Těsto rozválejte na válu posypaném zbylou kokosovou moukou na 4 mm silný plát a tvořítkem vykrajujte srdce i s otvory uvnitř. Ukládejte na plech vyložený pečicím papírem.
4. Sušenky pečte v troubě vyhřáté na 180 °C 10–12 minut. Tři minuty před dopečením naplňte vykrojené středy vrstvičkou bonbonového prachu, který po upečení vytvoří hladká sklíčka. Sušenky sundávejte z plechu až po vychladnutí.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Mandlové sušenky se sklíčky

Dezert Velmi snadné Cukroví Valentýn Bezlepkové Vegetariánské Bez laktózy Magazín 2/2020 Počet porcí: 20 kusů
(0)

Co budete potřebovat

90 g tvrdých červených bonbonů typu Bon Pari
200 g mandlí, plátky
80 g kokosové mouky
40 g kokosového oleje
50 g kokosového cukru
1 vejce
1 lžíce vody
sůl

Jak na to?

1. Bonbony rozdrťte v hmoždíři na prášek. Mandlové plátky rozmixujte tyčovým mixérem.
2. Rozmixované mandle, 30 g kokosové mouky, rozehřátý olej, cukr, žloutek, studenou vodu a špetku soli zpracujte do hladkého těsta. Zabalte do fólie a nechte 2 hodiny odležet v lednici.
3. Těsto rozválejte na válu posypaném zbylou kokosovou moukou na 4 mm silný plát a tvořítkem vykrajujte srdce i s otvory uvnitř. Ukládejte na plech vyložený pečicím papírem.
4. Sušenky pečte v troubě vyhřáté na 180 °C 10–12 minut. Tři minuty před dopečením naplňte vykrojené středy vrstvičkou bonbonového prachu, který po upečení vytvoří hladká sklíčka. Sušenky sundávejte z plechu až po vychladnutí.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Sněhové pusinky s citronovou...
Sněhové pusinky s citronovou...
Sněhové pusinky s citronovou...
Sněhové pusinky s citronovou...
Vanilkové rohlíčky
Vanilkové rohlíčky
Vanilkové rohlíčky
Vanilkové rohlíčky
Špaldovodatlové hvězdičky
Špaldovodatlové hvězdičky
Špaldovodatlové hvězdičky
Špaldovodatlové hvězdičky
Pařížské rohlíčky
Pařížské rohlíčky
Pařížské rohlíčky
Pařížské rohlíčky

Inspirujte se podobnými recepty