Lotrinský koláč
Ingredience
1 | balení listového těsta ABio |
100 g | anglické slaniny AQ |
200 g | šunkového salámu v celku, nakrájeného na kostičky |
1 | lžíce másla |
2 | jarní cibulky (nakrájené na kolečka i s natí) |
1,5 | balení strouhaného eidamu AQ |
1 | smetana ke šlehání AQ |
2–3 | vejce AQ |
Postup přípravy
Plech vyložte pečicím papírem, na něj položte rozválené listové těsto. Slaninu nakrájejte na nudličky a nasucho vyškvařte na pánvi, po třech minutách přidejte šunkový salám, lžíci másla a chvíli opékejte, nakonec vmíchejte cibulku a tři minuty prohazujte. Směs dejte na listové těsto, posypte sýrem a zalijte smetanou prošlehanou s vejci. Pečte při 200 °C zhruba patnáct minut.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY