×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Karbanátky z trouby

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s...
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami

Karbanátky z trouby

Co budete potřebovat

3 plátky slaniny, nakrájené na kostičky
1 cibule, nakrájená na kostičky
500g balení výrobku z mletého masa mix AQ
4 stroužky česneku, prolisované
hrst čerstvé petrželky, nasekané
3 lžíce strouhaného parmazánu
1 lžíce strouhanky
1 velké vejce
1/8 lžičky muškátového oříšku
1 lžička dijonské hořčice
sůl a čerstvě mletý pepř

Jak na to?

Slaninu opražte na suché pánvi a mírném ohni. Až pustí šťávu, přidejte k ní cibuli a osmahnete ji, aby zesklovatěla. Do mísy dejte všechny ostatní ingredience včetně slaniny s cibulí a nejlépe rukou dobře prohněte. Ze směsi pak tvarujte karbanátky velké asi jako dlaň. Předehřejte troubu na 200 °C, karbanátky skládejte na plech s pečicím papírem. Až budete mít plech plný, potřete karbanátky z obou stran olejem a dejte je na dvacet až třicet minut péct. V polovině doby pečení je obraťte. Podávejte s bramborovou kaší.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Karbanátky z trouby

Hlavní chod Snadné Česká Magazín 4/2010
Průměrné hodnocení 4 (100)

Co budete potřebovat

3 plátky slaniny, nakrájené na kostičky
1 cibule, nakrájená na kostičky
500g balení výrobku z mletého masa mix AQ
4 stroužky česneku, prolisované
hrst čerstvé petrželky, nasekané
3 lžíce strouhaného parmazánu
1 lžíce strouhanky
1 velké vejce
1/8 lžičky muškátového oříšku
1 lžička dijonské hořčice
sůl a čerstvě mletý pepř

Jak na to?

Slaninu opražte na suché pánvi a mírném ohni. Až pustí šťávu, přidejte k ní cibuli a osmahnete ji, aby zesklovatěla. Do mísy dejte všechny ostatní ingredience včetně slaniny s cibulí a nejlépe rukou dobře prohněte. Ze směsi pak tvarujte karbanátky velké asi jako dlaň. Předehřejte troubu na 200 °C, karbanátky skládejte na plech s pečicím papírem. Až budete mít plech plný, potřete karbanátky z obou stran olejem a dejte je na dvacet až třicet minut péct. V polovině doby pečení je obraťte. Podávejte s bramborovou kaší.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami

Inspirujte se podobnými recepty