Játra na cibulce
Ingredience
800 g | vepřových jater, odblaněných |
2 | lžíce slunečnicového oleje |
2 | cibule, jedna nakrájená nadrobno, |
druhá na kolečka | |
1 | rovná lžička drceného kmínu |
1 | snítka čerstvého tymiánu + na ozdobu |
400 ml | masového vývaru |
sůl a mletý pepř | |
2 | lžíce másla |
dušená rýže k podávání |
Postup přípravy
Játra nakrájejte na nudličky. Na oleji v pánvi opékejte cibuli, až zesklovatí. Přidejte kmín a po chvíli játra. Opékejte je asi 5 minut, přidejte snítku tymiánu, zalijte vývarem a zvolna duste asi 15 minut – ne déle, byla by čím dál tím tvrdší. Osolte, opepřete a v horké omáčce rozpusťte máslo. Ozdobte tymiánem a podávejte s rýží.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY