Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Játra na cibulce

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová...
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Játra na cibulce

Co budete potřebovat

800 g vepřových jater, odblaněných
2 lžíce slunečnicového oleje
2 cibule, jedna nakrájená nadrobno,
druhá na kolečka
1 rovná lžička drceného kmínu
1 snítka čerstvého tymiánu + na ozdobu
400 ml masového vývaru
sůl a mletý pepř
2 lžíce másla
dušená rýže k podávání

Jak na to?

Játra nakrájejte na nudličky. Na oleji v pánvi opékejte cibuli, až zesklovatí. Přidejte kmín a po chvíli játra. Opékejte je asi 5 minut, přidejte snítku tymiánu, zalijte vývarem a zvolna duste asi 15 minut – ne déle, byla by čím dál tím tvrdší. Osolte, opepřete a v horké omáčce rozpusťte máslo. Ozdobte tymiánem a podávejte s rýží.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Játra na cibulce

Snadné Česká Tymián Magazín 2/2015
Průměrné hodnocení 4 (76)

Co budete potřebovat

800 g vepřových jater, odblaněných
2 lžíce slunečnicového oleje
2 cibule, jedna nakrájená nadrobno,
druhá na kolečka
1 rovná lžička drceného kmínu
1 snítka čerstvého tymiánu + na ozdobu
400 ml masového vývaru
sůl a mletý pepř
2 lžíce másla
dušená rýže k podávání

Jak na to?

Játra nakrájejte na nudličky. Na oleji v pánvi opékejte cibuli, až zesklovatí. Přidejte kmín a po chvíli játra. Opékejte je asi 5 minut, přidejte snítku tymiánu, zalijte vývarem a zvolna duste asi 15 minut – ne déle, byla by čím dál tím tvrdší. Osolte, opepřete a v horké omáčce rozpusťte máslo. Ozdobte tymiánem a podávejte s rýží.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Inspirujte se podobnými recepty