Bílé zelí
Co budete potřebovat
Jak na to?
Zelí vložte do hrnce. Zalijte vodou tak, aby bylo akorát ponořené, a duste doměkka, asi 15 minut.
Na sádle zpěňte najemno nakrájenou cibuli, zaprašte moukou a opékejte do tmavší jíšky. Zjemněte trochou vody a přilijte k zelí. Nechte na velmi mírném plameni 10–15 minut povařit, nakonec osolte a dochuťte cukrem.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Bílé zelí
Co budete potřebovat
Jak na to?
Zelí vložte do hrnce. Zalijte vodou tak, aby bylo akorát ponořené, a duste doměkka, asi 15 minut.
Na sádle zpěňte najemno nakrájenou cibuli, zaprašte moukou a opékejte do tmavší jíšky. Zjemněte trochou vody a přilijte k zelí. Nechte na velmi mírném plameni 10–15 minut povařit, nakonec osolte a dochuťte cukrem.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio