


KUŘECÍ MASO
Kuřecí maso je nutričně hodnotné a zároveň lehce stravitelné. Jedná se o celosvětově nejrozšířenější druh masa, který je konzumován. Toto maso je velice oblíbené kvůli své jemné chuti a připravit si jej zvládne opravdu každý snadno a rychle.
Kromě klasického kuřete nabízíme i vynikající Královské kuře.


PRSA S KOSTÍ
Více informací
PRSNÍ ŘÍZKY CHLAZENÉ
Více informací
STEHENNÍ ŘÍZKY CHLAZENÉ
Více informací
KUŘE V CELKU, BEZ DROBŮ
Více informací
STEHNA HORNÍ BEZ KOSTI A KŮŽE
Více informací
STEHNA MIX HORNÍ A SPODNÍ
Více informací
STEHNA HORNÍ
Více informací
JÁTRA
Více informací
KRKY
Více informací
KŘÍDLA
Více informací
MEDAILONKY Z PRSNÍCH ŘÍZKŮ
Více informací
NA POLÉVKU SMĚS
Více informací
PRSNÍ FILETY
Více informací
STEHNA SPODNÍ
Více informací
SRDCE
Více informací
STEHNA CELÁ
Více informací
ČTVRTKY ZADNÍ
Více informací
ŽALUDKY
Více informací
ŘÍZKY MIX PRSNÍ A STEHENNÍ
Více informací
JAK UDRŽÍTE MASO CO NEJDÉLE ČERSTVÉ?

Maso nakupujte nejlépe
na konci celého nákupu

Skladujte ho ve spodní části chladničky
při teplotě 0-4 ˚C

Domů maso přepravte ideálně
v chladicí tašce

Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu
JAK UDRŽÍTE MASO CO NEJDÉLE ČERSTVÉ?

Maso nakupujte nejlépe
na konci celého nákupu

Skladujte ho ve spodní části chladničky
při teplotě 0-4 ˚C

Domů maso přepravte ideálně
v chladicí tašce

Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu