Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
MasoKuřecí maso

KUŘECÍ MASO

Kuřecí maso je nutričně hodnotné a zároveň lehce stravitelné. Jedná se o celosvětově nejrozšířenější druh masa, který je konzumován. Toto maso je velice oblíbené kvůli své jemné chuti a připravit si jej zvládne opravdu každý snadno a rychle.

Kromě klasického kuřete nabízíme i vynikající Královské kuře.

PRSA S KOSTÍ

PRSNÍ ŘÍZKY CHLAZENÉ

STEHENNÍ ŘÍZKY CHLAZENÉ

KUŘE V CELKU, BEZ DROBŮ

STEHNA HORNÍ BEZ KOSTI A KŮŽE

STEHNA MIX HORNÍ A SPODNÍ

STEHNA HORNÍ

JÁTRA

KRKY

KŘÍDLA

MEDAILONKY Z PRSNÍCH ŘÍZKŮ

NA POLÉVKU SMĚS

PRSNÍ FILETY

STEHNA SPODNÍ

SRDCE

STEHNA CELÁ

ČTVRTKY ZADNÍ

ŽALUDKY

ŘÍZKY MIX PRSNÍ A STEHENNÍ

JAK UDRŽÍTE MASO CO NEJDÉLE ČERSTVÉ?

 

Maso nakupujte nejlépe
na konci celého nákupu

Skladujte ho ve spodní části chladničky
při teplotě 0-4 ˚C

Domů maso přepravte ideálně
v chladicí tašce

Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu

JAK UDRŽÍTE MASO CO NEJDÉLE ČERSTVÉ?

 

Maso nakupujte nejlépe
na konci celého nákupu

Skladujte ho ve spodní části chladničky
při teplotě 0-4 ˚C

Domů maso přepravte ideálně
v chladicí tašce

Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu