


KUŘECÍ MASO
Kuřecí maso je nutričně hodnotné a zároveň lehce stravitelné. Jedná se o celosvětově nejrozšířenější druh masa, který je konzumován. Toto maso je velice oblíbené kvůli své jemné chuti a připravit si jej zvládne opravdu každý snadno a rychle.
Kromě klasického kuřete nabízíme i vynikající Královské kuře.


PRSA S KOSTÍ

Více informací
PRSNÍ ŘÍZKY CHLAZENÉ

Více informací
STEHENNÍ ŘÍZKY CHLAZENÉ

Více informací
KUŘE V CELKU, BEZ DROBŮ

Více informací
STEHNA HORNÍ BEZ KOSTI A KŮŽE

Více informací
STEHNA MIX HORNÍ A SPODNÍ

Více informací
STEHNA HORNÍ

Více informací
JÁTRA

Více informací
KRKY

Více informací
KŘÍDLA

Více informací
MEDAILONKY Z PRSNÍCH ŘÍZKŮ

Více informací
NA POLÉVKU SMĚS

Více informací
PRSNÍ FILETY

Více informací
STEHNA SPODNÍ

Více informací
SRDCE

Více informací
STEHNA CELÁ

Více informací
ČTVRTKY ZADNÍ

Více informací
ŽALUDKY

Více informací
ŘÍZKY MIX PRSNÍ A STEHENNÍ

Více informací
JAK UDRŽÍTE MASO CO NEJDÉLE ČERSTVÉ?
Maso nakupujte nejlépe
na konci celého nákupu
Skladujte ho ve spodní části chladničky
při teplotě 0-4 ˚C
Domů maso přepravte ideálně
v chladicí tašce
Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu
JAK UDRŽÍTE MASO CO NEJDÉLE ČERSTVÉ?
Maso nakupujte nejlépe
na konci celého nákupu
Skladujte ho ve spodní části chladničky
při teplotě 0-4 ˚C
Domů maso přepravte ideálně
v chladicí tašce
Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu
