Zapečené noky se špenátem
Ingredience
2 | balení po 500 g hotových bramborových noku + sůl |
pár kapek ochuceného oleje | |
Chilli AQ | |
1 | lžíce olivového oleje |
4 | šalotky, nasekané najemno |
3 | stroužky česneku, utřené nožem |
120 g | baby špenátu AQ |
250 ml | rajčatového pyré |
2x | 400g plechovka sekaných rajčat |
hrst nasekané bazalky AQ | |
1 | lžička soli s dvanácti bylinkami ABio |
250 g | mascarpone |
50 g | parmazánu |
Postup přípravy
Noky uvařte ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu, pak je sceďte a prokapejte chilli olejem. Mezitím, co se vaří noky, rozpalte olivový olej v pánvi s vyšším okrajem, přidejte šalotky a po pár minutách i česnek a špenát. Ten nechte jen lehce zavadnout, vlijte rajčatové pyré a nakládaná rajčata a přidejte bazalku. Dochuťte bylinkovou solí. Omáčku pak promíchejte s noky, přendejte do zapékací mísy, po lžících přidejte mascarpone, posypejte parmazánem a dejte na pět minut pod rozpálený gril, aby se na nocích vytvořila krusta.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY