Ředkvičková pomazánka s tvarohem
Ingredience
1 | svazek ředkviček |
½ | lžičky soli |
250 g | plnotučného tvarohu |
1 | jarní cibulka |
1 | stroužek česneku |
½ | svazku pažitky |
pepř |
Postup přípravy
1. Omyté a očištěné ředkvičky nahrubo nastrouhejte nebo nasekejte v robotu. Vložte do cedníku a osolte. Nechte 15 minut stát, aby pustily vodu. Pak je ještě vymačkejte a přendejte do misky. Přidejte tvaroh, na kolečka nakrájenou jarní cibulku, oloupaný, prolisovaný česnek, nasekanou pažitku, špetku pepře a promíchejte.
2. Pomazánku podávejte třeba na domácím chlebu.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY