Ředkvičková pomazánka se sýrem
Ingredience
1 | svazek ředkviček |
2–3 | tavené sýry |
2 | natvrdo uvařená vejce |
2 | lžíce tvarohu nebo čerstvého smetanového sýra typu žervé či tartare |
1 | stroužek česneku |
sůl | |
pepř |
Postup přípravy
Ředkvičky dobře omyjte a najemno je nastrouhejte na struhadle spolu s vajíčkem (nebo ředkvičky a vajíčko nadrobno nasekejte). V míse utřete tvaroh nebo smetanový sýr se sýrem taveným, přidejte prolisovaný česnek, sůl a pepř. Přidejte ředkvičky s vejci a dobře promíchejte. Dle chuti můžete pomazánku přisolit či opepřit, milovníci česneku si mohou přimíchat o stroužek česneku navíc.
Tip:
Vyzkoušejte smetanový čerstvý sýr Albert Quality! Má vynikající chuť, snadno se roztírá a hodí se nejen do pomazánek, ale i jen tak samotný na chleba.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY