Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

1 svazek ředkviček
2–3 tavené sýry
2 natvrdo uvařená vejce
2 lžíce tvarohu nebo čerstvého smetanového sýra typu žervé či tartare
1 stroužek česneku
sůl
pepř

Postup přípravy

Ředkvičky dobře omyjte a najemno je nastrouhejte na struhadle spolu s vajíčkem (nebo ředkvičky a vajíčko nadrobno nasekejte). V míse utřete tvaroh nebo smetanový sýr se sýrem taveným, přidejte prolisovaný česnek, sůl a pepř. Přidejte ředkvičky s vejci a dobře promíchejte. Dle chuti můžete pomazánku přisolit či opepřit, milovníci česneku si mohou přimíchat o stroužek česneku navíc.

Tip:
Vyzkoušejte smetanový čerstvý sýr Albert Quality! Má vynikající chuť, snadno se roztírá a hodí se nejen do pomazánek, ale i jen tak samotný na chleba.

Pomohl vám recept?
197hodnocení3

Další videorecepty