Ohnivé Španělsko nabízí přímořská letoviska, hory i nekonečné večery v rytmu flamenka. Než odjedete na dovolenou, vyzkoušejte uvařit místní speciality u vás v kuchyni a vychutnejte si je jako temperamentní Španělé – v dobré společnosti a s požitkem.
Velmi snadné
16-30 minut
4/5
Španělská
Vegetariánské
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Olej olivový 2 plž
Baby špenát 500 g
Brambory 4 ks
Cibule 1 ks
Vejce 5 ks
Piniové oříšky 100 g
Sůl
Pepř
Olej olivový 2 plž
Baby špenát 500 g
Brambory 4 ks
Cibule 1 ks
Vejce 5 ks
Piniové oříšky 100 g
Sůl
Pepř
Příprava
1
Na oleji opečte na kostičky nakrájenou cibuli.
2
Přidejte špenát a syrové nastrouhané brambory.
3
Vejce rozšlehejte a smíchejte s piniovými oříšky. Osolte, opepřete a nalijte do pánve.
4
Na pánvi opékejte 5 minut. Otočte a opékejte další 3 minuty.
1
Na oleji opečte na kostičky nakrájenou cibuli.
2
Přidejte špenát a syrové nastrouhané brambory.
3
Vejce rozšlehejte a smíchejte s piniovými oříšky. Osolte, opepřete a nalijte do pánve.
4
Na pánvi opékejte 5 minut. Otočte a opékejte další 3 minuty.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!