1
Ve velké míse smíchejte 250 g mixu coleslaw s 120 g majonézy, 75 g bílého jogurtu, 3 lžícemi citronové šťávy a lžící cukru. Osolte a opepřete podle chuti. Salát nechte odležet alespoň 20 minut, aby se chutě propojily.
2
V misce smíchejte 400 g strouhanky s 2 oloupanými a prolisovaného stroužky česneku, hrstí omyté jemně, pokrájené hladkolisté petržele, ½ lžičky sušeného oregana, solí, pepřem a 75 g jemně nastrouhaného parmazánu. V další misce rozšlehejte 3 vejce se zbývajícími 50 g parmazánu, špetkou soli a pepře a lžící vody. Připravte si ještě třetí misku s 120 g hladké mouky.
3
Na tenké řízky nakrájejte 800 g krůtích prsních řízků. Lehce je osolte a opepřete. Obalte je nejprve v hladké mouce, poté ve vaječné směsi a nakonec ve strouhance.
4
Na pánvi rozehřejte vyšší vrstvu slunečnicového oleje. Řízky smažte dozlatova z obou stran. Po usmažení je pokládejte na papírové utěrky, aby se zbavily přebytečného tuku. Podávejte s odleželým salátem coleslaw.
1
Ve velké míse smíchejte 250 g mixu coleslaw s 120 g majonézy, 75 g bílého jogurtu, 3 lžícemi citronové šťávy a lžící cukru. Osolte a opepřete podle chuti. Salát nechte odležet alespoň 20 minut, aby se chutě propojily.
2
V misce smíchejte 400 g strouhanky s 2 oloupanými a prolisovaného stroužky česneku, hrstí omyté jemně, pokrájené hladkolisté petržele, ½ lžičky sušeného oregana, solí, pepřem a 75 g jemně nastrouhaného parmazánu. V další misce rozšlehejte 3 vejce se zbývajícími 50 g parmazánu, špetkou soli a pepře a lžící vody. Připravte si ještě třetí misku s 120 g hladké mouky.
3
Na tenké řízky nakrájejte 800 g krůtích prsních řízků. Lehce je osolte a opepřete. Obalte je nejprve v hladké mouce, poté ve vaječné směsi a nakonec ve strouhance.
4
Na pánvi rozehřejte vyšší vrstvu slunečnicového oleje. Řízky smažte dozlatova z obou stran. Po usmažení je pokládejte na papírové utěrky, aby se zbavily přebytečného tuku. Podávejte s odleželým salátem coleslaw.