
Nakládaná svíčková pečeně
Absolutní klasika české kuchyně není tak složitá, jak by se mohlo zdát.Najděte si čas na naložení, protože maso pak dokonale zkřehne a získá lahodnou navinulou chuť.

Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení 8 porcí
- Celer 600 g
- Mrkev 600 g
- Petržel 250 g
- Cibule 3 ks
- Nové koření mleté 1 plž
- Bobkový list 3 ks
- Pepř celý 1,5 plž
- Tymián sušený 1 člž
- Kvasný ocet 150 ml
- Hovězí plec 2 kg
- Sůl
- Špek 250 g
- Vývar 400 ml
- Cukr krupicový
- Smetana ke šlehání 400 ml
- Mouka hladká 2 plž
- Ocet
- Citron
- Brusinky kompotované
- Celer 600 g
- Mrkev 600 g
- Petržel 250 g
- Cibule 3 ks
- Nové koření mleté 1 plž
- Bobkový list 3 ks
- Pepř celý 1,5 plž
- Tymián sušený 1 člž
- Kvasný ocet 150 ml
- Hovězí plec 2 kg
- Sůl
- Špek 250 g
- Vývar 400 ml
- Cukr krupicový
- Smetana ke šlehání 400 ml


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.