Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Marinara základní rajčatová omáčka

Další recepty a články

Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara...
Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara jednoduše a...
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s...
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s brokolicí a...
Dětské tagliatelle s rajčaty a...
Dětské tagliatelle s...
Dětské tagliatelle s rajčaty a...
Dětské tagliatelle s rajčaty a...
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím...
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím bazalkovým...

Marinara základní rajčatová omáčka

Co budete potřebovat

6 lžic olivového oleje
1 větší cibule
2 stroužky česneku
1 lžíce sušené bazalky
1 lžička sušeného oregana
800 g krájených rajčat v konzervě
140 g rajského protlaku
sůl, pepř
1 lžíce cukru
500 g špaget Albert
1 hrst čerstvé bazalky
40 g strouhaného parmazánu

Jak na to?

1.Na oleji osmahněte dosklovata najemno pokrájenou cibulku a česnek.

2.Vsypte sušenou bazalku s oreganem, promíchejte a vlijte rajčata. Konzervy vypláchněte trochou vody a přilijte do pánve. Přidejte protlak, osolte, opepřete a oslaďte. Vařte na mírném ohni 15 minut.

3.Špagety uvařte dle návodu al dente (na skus). Odeberte 1 naběračku vody z těstovin a přimíchejte k omáčce. Zbytek vody slijte a scezené těstoviny vmíchejte do omáčky.

4.Špagety namotejte na větší vidlici a vložte do hlubokého talíře. Servírujte s omáčkou, lístky čerstvé bazalky a parmazánem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Marinara základní rajčatová omáčka

Hlavní chod Velmi snadné Italská Těstoviny Vegetariánské Magazín 5/2020 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

6 lžic olivového oleje
1 větší cibule
2 stroužky česneku
1 lžíce sušené bazalky
1 lžička sušeného oregana
800 g krájených rajčat v konzervě
140 g rajského protlaku
sůl, pepř
1 lžíce cukru
500 g špaget Albert
1 hrst čerstvé bazalky
40 g strouhaného parmazánu

Jak na to?

1.Na oleji osmahněte dosklovata najemno pokrájenou cibulku a česnek.

2.Vsypte sušenou bazalku s oreganem, promíchejte a vlijte rajčata. Konzervy vypláchněte trochou vody a přilijte do pánve. Přidejte protlak, osolte, opepřete a oslaďte. Vařte na mírném ohni 15 minut.

3.Špagety uvařte dle návodu al dente (na skus). Odeberte 1 naběračku vody z těstovin a přimíchejte k omáčce. Zbytek vody slijte a scezené těstoviny vmíchejte do omáčky.

4.Špagety namotejte na větší vidlici a vložte do hlubokého talíře. Servírujte s omáčkou, lístky čerstvé bazalky a parmazánem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara jednoduše a...
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s brokolicí a...
Dětské tagliatelle s rajčaty a...
Dětské tagliatelle s rajčaty a...
Dětské tagliatelle s rajčaty a...
Dětské tagliatelle s rajčaty a...
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím bazalkovým...

Inspirujte se podobnými recepty