1
Mouku osolte a opepřete, přidejte maso a obalte ho v mouce. Pak ho zprudka opečte na pánvi na rozpáleném oleji – jen aby vytvořilo krustu. Maso přendejte na talíř.
2
Poté asi 5 minut na oleji opékejte cibuli. Vraťte maso do pánve, přilijte víno a vývar a přiveďte k varu.
3
Ztlumte oheň a pod pokličkou maso duste, dokud nezměkne – mělo by to trvat asi hodinu až hodinu a půl.
4
Nakonec přidejte brusinky, dochuťte solí a pepřem a povařte ještě 5 minut. Podávejte s bramborovou kaší.
1
Mouku osolte a opepřete, přidejte maso a obalte ho v mouce. Pak ho zprudka opečte na pánvi na rozpáleném oleji – jen aby vytvořilo krustu. Maso přendejte na talíř.
2
Poté asi 5 minut na oleji opékejte cibuli. Vraťte maso do pánve, přilijte víno a vývar a přiveďte k varu.
3
Ztlumte oheň a pod pokličkou maso duste, dokud nezměkne – mělo by to trvat asi hodinu až hodinu a půl.
4
Nakonec přidejte brusinky, dochuťte solí a pepřem a povařte ještě 5 minut. Podávejte s bramborovou kaší.