
Křupavé dýňové houstičky
Křupavé dýňové houstičky jsou skvělým doplňkem k jakémukoliv jídlu nebo jako samostatná svačina. Tento recept kombinuje jemnou chuť pečené dýně Hokkaidó s křupavostí čerstvého pečiva. Příprava je jednoduchá a výsledek stojí za to – houstičky jsou měkké uvnitř a krásně křupavé na povrchu. Ideální pro podzimní dny, kdy si chcete dopřát něco speciálního.

Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Příloha
Ingredience
Složení 6 porcí
- Máslo 70 g
- Dýně Hokkaidó 350 g
- Droždí čerstvé 20 g
- Cukr krupicový 1 člž
- Mouka polohrubá 250 g
- Mléko 70 ml
- Sůl 1 člž
- Mouka hladká 250 g
- Vlašské ořechy 5 g
- Olej olivový 3 plž
- Máslo 70 g
- Dýně Hokkaidó 350 g
- Droždí čerstvé 20 g
- Cukr krupicový 1 člž
- Mouka polohrubá 250 g
- Mléko 70 ml
- Sůl 1 člž
- Mouka hladká 250 g
- Vlašské ořechy 5 g
- Olej olivový 3 plž


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.