×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Cuketová fritata

Další recepty a články

Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Bramborové noky
Bramborové noky
Bramborové noky
Bramborové noky
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety,...
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech

Cuketová fritata

Co budete potřebovat

6 vajec BASIC
240 ml smetany na vaření BASIC
2 hrsti strouhaného parmazánu
sůl
pepř BASIC
20 g másla
2 lžičky olivového oleje
2 středně velké cukety
1 balení debrecínské pečeně BASIC

Jak na to?

V míse smíchejte vejce, smetanu, parmazán, sůl a pepř. Na malém plameni rozpalte pánev o průměru 22 cm. Přidejte máslo a olej a obojí nechte rozpustit – pánví zakružte, aby se tuk rozlil po celé ploše. Pak přidejte vaječnou směs a nechte 5 minut opékat, aby okraje začaly
zlátnout. Vršek posypte strouhanými cuketami a kousky debrecínské pečeně a opékejte dalších 15 minut. Pak přendejte pod rozpálený gril a 5 minut grilujte. Podávejte nakrájené na trojúhelníčky, posypané parmazánem.
Tip - Místo parmazánu ve fritatě velmi dobře funguje i strouhaný čedar.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Cuketová fritata

Hlavní chod Snadné Italská Magazín 2/2014
Průměrné hodnocení 4 (18)

Co budete potřebovat

6 vajec BASIC
240 ml smetany na vaření BASIC
2 hrsti strouhaného parmazánu
sůl
pepř BASIC
20 g másla
2 lžičky olivového oleje
2 středně velké cukety
1 balení debrecínské pečeně BASIC

Jak na to?

V míse smíchejte vejce, smetanu, parmazán, sůl a pepř. Na malém plameni rozpalte pánev o průměru 22 cm. Přidejte máslo a olej a obojí nechte rozpustit – pánví zakružte, aby se tuk rozlil po celé ploše. Pak přidejte vaječnou směs a nechte 5 minut opékat, aby okraje začaly
zlátnout. Vršek posypte strouhanými cuketami a kousky debrecínské pečeně a opékejte dalších 15 minut. Pak přendejte pod rozpálený gril a 5 minut grilujte. Podávejte nakrájené na trojúhelníčky, posypané parmazánem.
Tip - Místo parmazánu ve fritatě velmi dobře funguje i strouhaný čedar.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Bramborové noky
Bramborové noky
Bramborové noky
Bramborové noky
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech

Inspirujte se podobnými recepty