Borůvkový koláč
Návod na výrobu kvásku, těsta, drobenky i zpracování borůvek. Výsledkem je tradiční borůvkový koláč na plechu, kterým si zpříjemníte jarní nebo letní víkend.

Náročné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Ingredience
Složení 12 porcí
- Máslo 215 g
 - Cukr krupicový 140 g
 - Mléko plnotučné 250 ml
 - Droždí čerstvé 35 g
 - Mouka hladká 500 g
 - Sůl
 - Vaječný žloutek 3 ks
 - Cukr vanilkový 1 ks
 - Borůvky 1 l
 - Mouka hrubá 200 g
 - Cukr moučkový 200 g
 
- Máslo 215 g
 - Cukr krupicový 140 g
 - Mléko plnotučné 250 ml
 - Droždí čerstvé 35 g
 - Mouka hladká 500 g
 - Sůl
 - Vaječný žloutek 3 ks
 - Cukr vanilkový 1 ks
 - Borůvky 1 l
 - Mouka hrubá 200 g
 - Cukr moučkový 200 g
 
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
| kus | ks | špetka | špet. | |
| lžíce | plž | svazek | svaz. | |
| lžička | člž | plátek | plát. | |
| hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
| stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
| snítka | snít. | kopeček | kop. | 
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.







