Chci jíst lépeGrilujte pořád a schutí

GRILUJTE STEAKY nejLÉPE S NÁRODNÍM TÝMEM KUCHAŘŮ 

GRILUJTE STEAKY nejLÉPE S NÁRODNÍM TÝMEM KUCHAŘŮ 

 

Koho uvidíte v naší Albert grilovací Master class?

Tomáš Popp

Manažer národního týmu kuchařů a cukrářů

Tomáš vás jako ten nejlepší průvodce seznámí se světem grilování. Sám je totiž milovníkem prvotřídních surovin, bez kompromisu na kvalitě. V Národním týmu kuchařů je hlavní „capo“, který má vždy přehled a skvělou náladu.

Patrik Bečvář

Kapitán Národního týmu kuchařů a vlastník mnoha ocenění

Patrik vařil pro zahraniční prezidenty, získal titul Kuchař roku na mezinárodním Gastrofestu a umístil se několikrát na top příčkách prestižní soutěže Bocus d’Or. Vede jako kapitán Národní tým kuchařů a cukrářů ČR a navíc svým šarmem rozpálí nejen gril.

Vojtěch Petržela

Člen seniorního týmu Národního týmu kuchařů a cukrářů a kuchař s medailemi z různých koutů světa

Kreativní kuchař původem ze Svitav, který rád proměňuje tradiční pokrmy v moderní jídla! Dvojnásobný vítěz Gastro junior a vítěz soutěže KU Young Chef nebo Kuchař roku. Vojta je za grilem jako doma a grilování je pro něj celoživotní vášeň.

ALBERT GRILOVAČKA
JEN SKVĚLÉ SUROVINY
A CENY NEPŘEPÁLENÉ

Méně je často více, zvlášť pokud jde o grilovačku. Kvalitní ingredience totiž chutnají skvěle samy o sobě, takže k nim nemusíte moc přidávat – snad jen špetku soli, kapku oleje a snítku bylinek… To je vše! To je to, co z obyčejné grilovačky dělá Albert grilovačku. A letos jsme pro vás připravili na gril spoustu novinek: prvotřídní masité klobásky, šťavnaté burgery i veggie speciality. A ceny? Nepřepálené!

STEAKY A SOUS-VIDE

Prozkoumejte naši širokou nabídku steaků ze světa i českých farem. Rump steaky, steaky z roštěnce, Queensland steak nebo za sucha stařené New York a T-bone steaky. A už jste slyšeli o dokonalém sous-vide steaku? Nejsnadnějším steaku na světě? Stačí jen hodit na gril. Minuta sem, minuta tam a můžete servírovat.

PRVOTŘÍDNÍ MASOVÉ KLOBÁSY

Objevte naši pestrou nabídku šťavnatých klobásek z poctivého masa, inspirovaných recepty z celého světa i tradiční českou řezničinou. Chipolata, Salsiccia, pikantní chorizo nebo extra masitá bavorská bílá a domácí vepřová s bylinkami a bílým vínem – všechny bez umělých přísad a vždy čerstvé. Vyberte si tu svoji!

TOMAHAWK VEPŘOVÝ STEAK

Ochutnejte vepřový steak Tomahawk v naší vlastní Albert marinádě! Ta je bez éček a obsahuje jen olivový olej a voňavé bylinky. Díky tomu, že se maso servíruje i s kostí, má výraznější chuť a na talíři vypadá opravdu efektně. Stačí ho ogrilovat z obou stran dozlatova, nechat chvíli odpočinout – a můžete podávat.

ŠŤAVNATÝ WAGYU BURGER

Naše Wagyu burgery jsou vyrobené z legendárního australského hovězího plemene, známého mimořádným mramorováním a delikátní chutí. Díky tomu je maso šťavnaté, měkké a výjimečně chutné. Stačí ho hodit na gril, přidat čerstvou housku s vybranými ingrediencemi a užít si exkluzivní burger, který potěší každého gurmána.

ALT TEST

DESATERO
ALBERT GRILOVAČKY

  • 1. Vyberte si jen
    to nejlepší

    Čerstvé, kvalitní suroviny jsou základ. Ať už jde o maso, zeleninu, nebo pečivo

  • 2. Maso? Ať je to láska na první pohled

    Nejlépe chutná maso s jemným mramorováním, solí a pepřem.

  • 3. Kořením
    šetřete

    Nechte chutě vyniknout – stačí sůl, pepř a čerstvý rozmarýn či tymián.

  • 4. Zelenina na grilu
    není nuda

    Cuketu, papriku, lilek či kukuřici potřete olejem, bylinkami a dejte na gril.

  • 5. Grilování
    není závod

    Dejte si čas – pomalu a s citem. Šťavnaté maso chce trpělivost a péči.

  • 6. Nepřetěžujte
    chuť

    Zapomeňte na omáčky – stačí olej, citron nebo česneková majonéza.

  • 7. Veggie? Jasně
    a chutně!

    Grilovaný sýr, portobello či čočkové burgery – veggie je správná volba.

  • 8. Sdílejte
    radost

    Grilování je o pohodě. Rozdělte si úkoly, zpomalte a hlavně si to užijte spolu.

  • 9. Vždycky to můžete
    udělat po svém

    Návod pomůže, ale hlavní je vaše chuť. Zkoušejte, míchejte a tvořte po svém.

  • 10. Grilujte s ohledem
    na druhé i přírodu

    Nepotřebujete hory plastu. Neplýtvejte a myslete i na hosty s dietou.

Tipy na recepty pro grilování