
T-Bone steak s chimichurri omáčkou
Tento steak vždy pečte s kostí. Kost dodá masu chuť a šťavnatost a maso u ní je nejlahodnější.

Snadné
16-30 minut
0/5
Americká
Grilování
Léto
Hlavní chod
Ingredience
Složení 1 porcí
- T-bone steak Albert Excellent 1 balení
- Olej olivový 8 plž
- Cibule šalotka 1 ks
- Chilli paprička 1
- Limetka 1
- Vinný bílý ocet 2 plž
- Česnek BIO 2 strouž.
- Oregano čerstvé 1 hrs.
- Petržel hladkolistá 1 hrs.
- Pepř
- Sůl
- T-bone steak Albert Excellent 1 balení
- Olej olivový 8 plž
- Cibule šalotka 1 ks
- Chilli paprička 1
- Limetka 1
- Vinný bílý ocet 2 plž
- Česnek BIO 2 strouž.
- Oregano čerstvé 1 hrs.
- Petržel hladkolistá 1 hrs.
- Pepř
- Sůl


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.