×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Utopenci v  pivním láku

Další recepty a články

Žitný sendvič s brusinkovým...
Žitný sendvič s...
Žitný sendvič s brusinkovým...
Žitný sendvič s brusinkovým...
Pagáče
Pagáče
Pagáče
Pagáče
Domácí banánové sušenky
Domácí banánové...
Domácí banánové sušenky
Domácí banánové sušenky
Jablečný kompot s pomerančem
Jablečný kompot...
Jablečný kompot s pomerančem
Jablečný kompot s pomerančem

Utopenci v  pivním láku

Co budete potřebovat

Lák:
240 ml piva
8 lžic cukru
1 lžíce soli
80 ml octa
4 bobkové listy
8 kuliček nového koření
16 kuliček pepře
8 špekáčků
4 lžíce plnotučné hořčice
1/2 lžičky mletého pepře
4 velké cibule
8 malých chilli papriček

Jak na to?

Do piva vmíchejte cukr, sůl, ocet a všechno koření. Krátce povařte nechte nálev zchladnout.
Oloupejte špekáčky a nakrojte je podélně z každé strany. Hořčici smíchejte s mletým pepřem a promažte s ní prokrojenou část špekáčků. Cibuli nakrájejte na půlkolečka a spolu s chilli papričkou vložte do špekáčků.
Připravené špekáčky spíchněte párátkem a natěsno vložte do sklenice vypláchnuté vařící vodou. Přelijte vychladlým lákem a nechte alespoň týden uležet v chladu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Utopenci v  pivním láku

Svačina Velmi snadné Magazín 4/2017 Počet porcí: 4 až 6 osob
Průměrné hodnocení 4 (8)

Co budete potřebovat

Lák:
240 ml piva
8 lžic cukru
1 lžíce soli
80 ml octa
4 bobkové listy
8 kuliček nového koření
16 kuliček pepře
8 špekáčků
4 lžíce plnotučné hořčice
1/2 lžičky mletého pepře
4 velké cibule
8 malých chilli papriček

Jak na to?

Do piva vmíchejte cukr, sůl, ocet a všechno koření. Krátce povařte nechte nálev zchladnout.
Oloupejte špekáčky a nakrojte je podélně z každé strany. Hořčici smíchejte s mletým pepřem a promažte s ní prokrojenou část špekáčků. Cibuli nakrájejte na půlkolečka a spolu s chilli papričkou vložte do špekáčků.
Připravené špekáčky spíchněte párátkem a natěsno vložte do sklenice vypláchnuté vařící vodou. Přelijte vychladlým lákem a nechte alespoň týden uležet v chladu.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Žitný sendvič s brusinkovým...
Žitný sendvič s brusinkovým...
Žitný sendvič s brusinkovým...
Žitný sendvič s brusinkovým...
Pagáče
Pagáče
Pagáče
Pagáče
Domácí banánové sušenky
Domácí banánové sušenky
Domácí banánové sušenky
Domácí banánové sušenky
Jablečný kompot s pomerančem
Jablečný kompot s pomerančem
Jablečný kompot s pomerančem
Jablečný kompot s pomerančem

Inspirujte se podobnými recepty