
Tradiční smažený kapr
Ctíte tradice a u štědrovečerní večeře nedáte dopustit na rybu? Tak zkuste tradičního kapra připravit podle našeho receptu. Poradíme vám, jak rybu zpracovat, naučíme, jak připravit filety a navrch pro vás máme i několik tipů od zkušených kuchařů.

Náročné
46-60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení 6 porcí
- Máslo přepuštěné ghí
- Sůl
- Kapr půlky 1 ks
- Mouka hladká
- Pepř
- Vejce 2,5 ks
- Strouhanka
- Petržel hladkolistá 1 svaz.
- Pažitka čerstvá 1 svaz.
- Tymián čerstvý 1 svaz.
- Citron 1 ks
- Máslo přepuštěné ghí
- Sůl
- Kapr půlky 1 ks
- Mouka hladká
- Pepř
- Vejce 2,5 ks
- Strouhanka
- Petržel hladkolistá 1 svaz.
- Pažitka čerstvá 1 svaz.
- Tymián čerstvý 1 svaz.
- Citron 1 ks


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.