
Husí kaldoun od šéfkuchaře Pavla Švestky

Snadné
Více než 60 minut
0/5
Německá
Sváteční
Polévka
Ingredience
Složení 4 porce
- Mrkev 5 ks
- Petržel 5 ks
- Cibule 1/2 ks
- Máslo 50 g
- Kuřecí játra 50 g
- Kuřecí srdce 50 g
- Česnek 3 strouž.
- Bobkový list 1 ks
- Pepř celý 4 ks
- Muškátový květ 1 špet.
- Nové koření 4 ks
- Smetana ke šlehání 30%-33% 500 ml
- Sůl
- Pepř
- Brioška 1 ks
- Petržel hladkolistá 2 hrs.
- Anglická slanina 30 g
- Vejce 3 ks
- Mouka hladká 50 g
- Pažitka čerstvá 1 hrs.
- Husí skelet 1 ks
- Mrkev 5 ks
- Petržel 5 ks
- Cibule 1/2 ks
- Máslo 50 g
- Kuřecí játra 50 g
- Kuřecí srdce 50 g
- Česnek 3 strouž.
- Bobkový list 1 ks
- Pepř celý 4 ks
- Muškátový květ 1 špet.
- Nové koření 4 ks
- Smetana ke šlehání 30%-33% 500 ml
- Sůl
- Pepř
- Brioška 1 ks


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.