Tradiční masarykovo cukroví
Ingredience
180 g | vlašských ořechů |
300 g | hladké mouky |
200 g | másla |
100 g | cukru krupice |
1 | vejce |
100 g | cukru moučky |
1 | vanilkový cukr |
Postup přípravy
1. Ořechy na 2 hodiny namočte do vody, pak osušte a nasekejte na hrubé kusy.
2. Mouku, máslo, cukr a žloutek smíchejte dohromady a přidejte ořechy. Z těsta vytvarujte válečky o průměru 4 cm. Zabalte je do fólie a dejte do lednice ztuhnout přes noc.
3. Druhý den krájejte válečky na tenká kolečka, široká 3 mm, ukládejte na plech vyložený pečicím papírem a pečte v rozehřáté troubě na 160 °C 8 minut, až zrůžoví. Horká je obalujte ve směsi cukru moučky a vanilkového cukru.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY