Špagety aglio e olio
Ingredience
300 g | špaget |
sůl | |
2 - 3 | lžíce olivového oleje |
4 | stroužky česneku, na plátky |
1–2 | malé chilli papričky, na tenká kolečka |
hrst hladkolisté petrželky, nasekané | |
hobliny parmazánu k servírování |
Postup přípravy
- Špagety uvařte podle návodu na obalu ve vroucí osolené vodě tak, aby byly na skus neboli all dente.
- Mezitím na olivovém oleji asi minutu opékejte česnekové plátky a jednu až dvě chilli papričky pokrájené na kolečka.
- Přisypte hladkolistou petrželku, smíchejte se scezenými špagetami, podle chuti osolte.
- Podávejte posypané hoblinami parmazánu.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY