Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyRychlá rybí pomazánka ze zbytků pečeného lososa
Albert logoAlbert logo
  • Rychlá rybí pomazánka ze zbytků pečeného lososa

Rychlá rybí pomazánka ze zbytků pečeného lososa

Rychlá rybí pomazánka ze zbytků pečeného lososa
Velmi snadné
16-30 minut
4/5
Svačina

Ingredience

Složení
4 porce
  • Losos 200 g
  • Žervé BIO 200 g
  • Citron BIO 1/2 ks
  • Pepř
  • Sůl
  • Mlynářská žitná veka 1 ks
  • Cibulka jarní 1 ks
  • Losos 200 g
  • Žervé BIO 200 g
  • Citron BIO 1/2 ks
  • Pepř
  • Sůl
  • Mlynářská žitná veka 1 ks
  • Cibulka jarní 1 ks

Příprava

1
Zbavte 200 g upečeného lososa kůže a v misce ho rozmačkejte vidličkou. Přidejte 200 g žervé, vymačkanou šťávu z ½ citronu, špetku čerstvě namleté soli a pepře a důkladně promíchejte.
2
Mlynářskou veku nakrájejte na plátky, orestujte nasucho na pánvi a potřete pomazánkou, nakonec posypte jarní cibulkou nakrájenou na kolečka.
1
Zbavte 200 g upečeného lososa kůže a v misce ho rozmačkejte vidličkou. Přidejte 200 g žervé, vymačkanou šťávu z ½ citronu, špetku čerstvě namleté soli a pepře a důkladně promíchejte.
2
Mlynářskou veku nakrájejte na plátky, orestujte nasucho na pánvi a potřete pomazánkou, nakonec posypte jarní cibulkou nakrájenou na kolečka.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 3 dny

Od 02.10.2024 do 08.10.2024

Platný ještě 3 dny

Od 02.10.2024 do 08.10.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.