×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pomalu pečený vepřový guláš

Inspirujte se podobnými recepty

Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s...
Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s mletým...
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy...
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš

Pomalu pečený vepřový guláš

Co budete potřebovat

800 g vepřové pečeně bez kosti, pokrájené na kousky velikosti sousta
3 středně velké petržele, oloupané, nakrájené na silnější kolečka
2 velké mrkve, oloupané, nakrájené na silnější kolečka
1 velká cibule, nasekaná najemno
3 stroužky česneku, na plátky
4 lžíce sladké papriky
500 ml kuřecího nebo zeleninového vývaru
200–230 g zelených fazolek
125 ml zakysané smetany
2 lžíce kukuřičného škrobu
1/2 lžičky soli
1/2 lžičky černého pepře

Jak na to?

1. Pokrájené vepřové maso dejte do pekáčku, přidejte kolečka petržele, mrkve, cibuli i plátky česneku a promíchejte. Posypte 2 lžícemi papriky, zalijte vývarem, přiklopte a dejte do trouby vyhřáté na 160 °C. Pečte 3–4 hodiny.
2. Třicet minut před koncem do guláše vmíchejte i zelené fazolky.
3. V malé mističce smíchejte zbylé dvě lžíce papriky, zakysanou smetanu, kukuřičný škrob, sůl a pepř. Vmíchejte do guláše a 10–15 minut prohřívejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pomalu pečený vepřový guláš

Snadné Česká Pečení Pomalé vaření , Petržel kadeřavá Magazín 11/2011
Průměrné hodnocení 4 (16)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

800 g vepřové pečeně bez kosti, pokrájené na kousky velikosti sousta
3 středně velké petržele, oloupané, nakrájené na silnější kolečka
2 velké mrkve, oloupané, nakrájené na silnější kolečka
1 velká cibule, nasekaná najemno
3 stroužky česneku, na plátky
4 lžíce sladké papriky
500 ml kuřecího nebo zeleninového vývaru
200–230 g zelených fazolek
125 ml zakysané smetany
2 lžíce kukuřičného škrobu
1/2 lžičky soli
1/2 lžičky černého pepře

Jak na to?

1. Pokrájené vepřové maso dejte do pekáčku, přidejte kolečka petržele, mrkve, cibuli i plátky česneku a promíchejte. Posypte 2 lžícemi papriky, zalijte vývarem, přiklopte a dejte do trouby vyhřáté na 160 °C. Pečte 3–4 hodiny.
2. Třicet minut před koncem do guláše vmíchejte i zelené fazolky.
3. V malé mističce smíchejte zbylé dvě lžíce papriky, zakysanou smetanu, kukuřičný škrob, sůl a pepř. Vmíchejte do guláše a 10–15 minut prohřívejte.

Inspirujte se podobnými recepty

Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s mletým...
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Miniskleník
s ventilací
sleva 45 %
15 bodů + 11990 bez bodů 219

vytváří optimální prostředí pro vyseté a vzrůstající rostlinky.

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019