1
Bonbony rozdrťte v hmoždíři na prášek. Mandlové plátky rozmixujte tyčovým mixérem.
2
Rozmixované mandle, 30 g kokosové mouky, rozehřátý olej, cukr, žloutek, studenou vodu a špetku soli zpracujte do hladkého těsta. Zabalte do fólie a nechte 2 hodiny odležet v lednici.
3
Těsto rozválejte na válu posypaném zbylou kokosovou moukou na 4 mm silný plát a tvořítkem vykrajujte srdce i s otvory uvnitř. Ukládejte na plech vyložený pečicím papírem.
4
Sušenky pečte v troubě vyhřáté na 180 °C 10–12 minut. Tři minuty před dopečením naplňte vykrojené středy vrstvičkou bonbonového prachu, který po upečení vytvoří hladká sklíčka. Sušenky sundávejte z plechu až po vychladnutí.
1
Bonbony rozdrťte v hmoždíři na prášek. Mandlové plátky rozmixujte tyčovým mixérem.
2
Rozmixované mandle, 30 g kokosové mouky, rozehřátý olej, cukr, žloutek, studenou vodu a špetku soli zpracujte do hladkého těsta. Zabalte do fólie a nechte 2 hodiny odležet v lednici.
3
Těsto rozválejte na válu posypaném zbylou kokosovou moukou na 4 mm silný plát a tvořítkem vykrajujte srdce i s otvory uvnitř. Ukládejte na plech vyložený pečicím papírem.
4
Sušenky pečte v troubě vyhřáté na 180 °C 10–12 minut. Tři minuty před dopečením naplňte vykrojené středy vrstvičkou bonbonového prachu, který po upečení vytvoří hladká sklíčka. Sušenky sundávejte z plechu až po vychladnutí.