
Kremeš
Tento tradiční dezert zvoucí se kremeš je známý také jako krémeš nebo kremšnyt a získal si srdce mnoha lidí díky své jemné chuti a křupavé textuře. Připravte si tento klasický dezert podle našeho receptu a užijte si dokonalou kombinaci chutí a textur.

Snadné
31-45 minut
0/5
Česká
Dezert
Ingredience
Složení 12 porcí
- Máslo 250 g
- Listové těsto 2 ks
- Mléko 1 l
- Pudink vanilkový 3 ks
- Cukr krupicový 250 g
- Vanilkový lusk 1 ks
- Smetana ke šlehání 500 ml
- Cukr moučkový
- Vejce 3 ks
- Máslo 250 g
- Listové těsto 2 ks
- Mléko 1 l
- Pudink vanilkový 3 ks
- Cukr krupicový 250 g
- Vanilkový lusk 1 ks
- Smetana ke šlehání 500 ml
- Cukr moučkový
- Vejce 3 ks


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.