Albert logo
  • Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy představují slavnostní dezert, který spojuje křehké těsto, sladkou náplň z jablek, vlašských ořechů a rozinek a jemný sněhový vršek. Každý hraběnčin řez je kombinací chutí — skořice dodává teplou vůni, cukr a vanilka zjemní náplň a ořechy přidají kontrastní strukturu. Hraběnčiny řezy jsou ideální k rodinnému posezení či odpolední návštěvě s čajem.
Hraběnčiny řezy
Náročné
Více než 60 minut
0/5
Dezert

Ingredience

Složení
12 porcí
  • Máslo 200 g
  • Vaječný žloutek 4 ks
  • Cukr moučkový 140 g
  • Mouka polohrubá 450 g
  • Kypřící prášek 1/2 ks
  • Mouka hrubá
  • Mléko 2 plž
  • Jablko 600 g
  • Skořice mletá 1 člž
  • Cukr vanilkový 1 ks
  • Vlašské ořechy nasekané 200 g
  • Rozinky 50 g
  • Vaječný bílek 6 ks
  • Cukr krupicový 100 g
  • Vinný ocet 1 člž
  • Škrob kukuřičný 1 člž
  • Máslo 200 g
  • Vaječný žloutek 4 ks
  • Cukr moučkový 140 g
  • Mouka polohrubá 450 g
  • Kypřící prášek 1/2 ks
  • Mouka hrubá
  • Mléko 2 plž
  • Jablko 600 g
  • Skořice mletá 1 člž
  • Cukr vanilkový 1 ks
  • Vlašské ořechy nasekané 200 g
  • Rozinky 50 g
  • Vaječný bílek 6 ks
  • Cukr krupicový 100 g
  • Vinný ocet 1 člž
Náhled aplikace Můj Albert
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

Doručíme neporazitelné ceny Albert Online
Doručíme neporazitelné ceny Albert Online

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.