Kremeš
Tento tradiční dezert zvoucí se kremeš je známý také jako krémeš nebo kremšnyt a získal si srdce mnoha lidí díky své jemné chuti a křupavé textuře. Připravte si kremeš podle našeho receptu a užijte si dokonalou kombinaci chutí a textur. 

Velmi snadné
31-45 minut
0/5
Česká
Dezert
Ingredience
Složení 12 porcí
- Máslo 250 g
 - Listové těsto 2 ks
 - Mléko 1 l
 - Pudink vanilkový 3 ks
 - Cukr krupicový 250 g
 - Vanilkový lusk 1 ks
 - Smetana ke šlehání 500 ml
 - Cukr moučkový
 - Vejce 3 ks
 
- Máslo 250 g
 - Listové těsto 2 ks
 - Mléko 1 l
 - Pudink vanilkový 3 ks
 - Cukr krupicový 250 g
 - Vanilkový lusk 1 ks
 - Smetana ke šlehání 500 ml
 - Cukr moučkový
 - Vejce 3 ks
 
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
| kus | ks | špetka | špet. | |
| lžíce | plž | svazek | svaz. | |
| lžička | člž | plátek | plát. | |
| hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
| stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
| snítka | snít. | kopeček | kop. | 
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.







