Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

400 g tmavé čokolády, nasekané
280 g másla
350 g hnědého cukru
6 vajec
150 g hladké mouky

Postup přípravy

Troubu předehřejte na 180 °C. Polovinu čokolády a máslo dejte do rendlíku a na mírném plameni za stálého míchání nechte rozpustit dohladka. Chvilku odstavte, aby čokoláda trochu vychladla. Cukr, vejce a mouku dejte do mísy a smíchejte s čokoládovou směsí. Vmíchejte zbývající čokoládu a těsto vlijte do pekáčku o rozměrech 20×30 cm vyloženého pečicím papírem. Pečte 30–35 minut. Nechte vychladnout, nakrájejte na kousky a podávejte.

Pomohl vám recept?
89hodnocení4

Další videorecepty