×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Italský hovězí guláš
60 minut , Hlavní chod , Snadné , Italská , Dušení ,

Italský hovězí guláš

Co budu potřebovat

1 cibule
1 stroužek česneku
2 lžíce olivového oleje
300 g hovězího předního masa bez kosti
1 žlutá paprika AQ
400g plechovka rajčat
pár větviček rozmarýnu AQ
hrst černých oliv

Jak na to?

Už jste někdy vyzkoušeli recept na italský hovězí guláš? Určitě si na něm pochutnáte.

1) Ve velkém hrnci opékejte 5 minut cibuli a česnek na olivovém oleji.

2) Pak přidejte maso a nechte jej zatáhnout.

3) Poté vsypte kousky papriky, přidejte plechovku rajčat a rozmarýn a přiveďte k varu.

4) Nechte probublávat 40 minut, aby maso změklo.

5) Pokud je potřeba, vlijte trochu vody.

6) Nakonec vmíchejte pokrájené olivy.

Podávejte s ciabattou.

Tip do kuchyně

 

Nakonec můžete guláš ozdobit bazalkou nebo snítkou rozmarýnu. Pokud budete chtít guláš zahustit, můžete tak učinit strouhanou bramborou nebo starším chlebem.

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

  • Špagety carbonara

    Hlavní chod 30 minut
  • Kuře pečené s bramborami, špenátem a rajčaty

    Hlavní chod 60 minut
  • Křupavé řízky po italsku

    Hlavní chod 30 minut