Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

1 cibule
1 stroužek česneku
2 lžíce olivového oleje
300 g hovězího předního masa bez kosti
1 žlutá paprika AQ
400g plechovka rajčat
pár větviček rozmarýnu AQ
hrst černých oliv

Postup přípravy

Už jste někdy vyzkoušeli recept na italský hovězí guláš? Určitě si na něm pochutnáte.

1) Ve velkém hrnci opékejte 5 minut cibuli a česnek na olivovém oleji.

2) Pak přidejte maso a nechte jej zatáhnout.

3) Poté vsypte kousky papriky, přidejte plechovku rajčat a rozmarýn a přiveďte k varu.

4) Nechte probublávat 40 minut, aby maso změklo.

5) Pokud je potřeba, vlijte trochu vody.

6) Nakonec vmíchejte pokrájené olivy.

Podávejte s ciabattou.

Pomohl vám recept?
16hodnocení4

Další videorecepty