Italský hovězí guláš
Ingredience
1 | cibule |
1 | stroužek česneku |
2 | lžíce olivového oleje |
300 g | hovězího předního masa bez kosti |
1 | žlutá paprika AQ |
400g | plechovka rajčat |
pár větviček rozmarýnu AQ | |
hrst černých oliv |
Postup přípravy
Už jste někdy vyzkoušeli recept na italský hovězí guláš? Určitě si na něm pochutnáte.
1) Ve velkém hrnci opékejte 5 minut cibuli a česnek na olivovém oleji.
2) Pak přidejte maso a nechte jej zatáhnout.
3) Poté vsypte kousky papriky, přidejte plechovku rajčat a rozmarýn a přiveďte k varu.
4) Nechte probublávat 40 minut, aby maso změklo.
5) Pokud je potřeba, vlijte trochu vody.
6) Nakonec vmíchejte pokrájené olivy.
Podávejte s ciabattou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY