×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Italský hovězí guláš

Inspirujte se podobnými recepty

Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s...
Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s mletým...
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy...
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš

Italský hovězí guláš

Tip do kuchyně

 

Nakonec můžete guláš ozdobit bazalkou nebo snítkou rozmarýnu. Pokud budete chtít guláš zahustit, můžete tak učinit strouhanou bramborou nebo starším chlebem.

Co budete potřebovat

1 cibule
1 stroužek česneku
2 lžíce olivového oleje
300 g hovězího předního masa bez kosti
1 žlutá paprika AQ
400g plechovka rajčat
pár větviček rozmarýnu AQ
hrst černých oliv

Jak na to?

Už jste někdy vyzkoušeli recept na italský hovězí guláš? Určitě si na něm pochutnáte.

1) Ve velkém hrnci opékejte 5 minut cibuli a česnek na olivovém oleji.

2) Pak přidejte maso a nechte jej zatáhnout.

3) Poté vsypte kousky papriky, přidejte plechovku rajčat a rozmarýn a přiveďte k varu.

4) Nechte probublávat 40 minut, aby maso změklo.

5) Pokud je potřeba, vlijte trochu vody.

6) Nakonec vmíchejte pokrájené olivy.

Podávejte s ciabattou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Italský hovězí guláš

Hlavní chod Snadné Italská Dušení Magazín 11/2013
Průměrné hodnocení 4 (11)

Tip do kuchyně

 

Nakonec můžete guláš ozdobit bazalkou nebo snítkou rozmarýnu. Pokud budete chtít guláš zahustit, můžete tak učinit strouhanou bramborou nebo starším chlebem.

Co budete potřebovat

1 cibule
1 stroužek česneku
2 lžíce olivového oleje
300 g hovězího předního masa bez kosti
1 žlutá paprika AQ
400g plechovka rajčat
pár větviček rozmarýnu AQ
hrst černých oliv

Jak na to?

Už jste někdy vyzkoušeli recept na italský hovězí guláš? Určitě si na něm pochutnáte.

1) Ve velkém hrnci opékejte 5 minut cibuli a česnek na olivovém oleji.

2) Pak přidejte maso a nechte jej zatáhnout.

3) Poté vsypte kousky papriky, přidejte plechovku rajčat a rozmarýn a přiveďte k varu.

4) Nechte probublávat 40 minut, aby maso změklo.

5) Pokud je potřeba, vlijte trochu vody.

6) Nakonec vmíchejte pokrájené olivy.

Podávejte s ciabattou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Inspirujte se podobnými recepty

Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s mletým...
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat