Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Rychlý a chutný perník

Inspirujte se podobnými recepty

Vánoční salát se zelím a...
Vánoční salát se...
Vánoční salát se zelím a...
Vánoční salát se zelím a...
Linecké hvězdičky s džemem
Linecké hvězdičky s...
Linecké hvězdičky s džemem
Linecké hvězdičky s džemem
Losos na bylinkách se salátem...
Losos na bylinkách...
Losos na bylinkách se salátem...
Losos na bylinkách se salátem...
Bramborový salát s hořčicí
Bramborový salát s...
Bramborový salát s hořčicí
Bramborový salát s hořčicí

Rychlý a chutný perník

Co budete potřebovat

2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek hladké mouky
1,5 hrnku krupicového cukru
1 sáček kypřicího prášku do perníku
3 lžíce kakaa holandského typu
2 hrnky mléka
2 vejce
½ hrnku rozpuštěného másla nebo slunečnicového oleje
moučkový cukr nebo poleva z rozpuštěných ledových kaštanů na ozdobení

Jak na to?

Předehřejte troubu na 180°C a hlubší plech vyložte pečicím papírem. V misce smíchejte oba druhy mouky, krupicový cukr, kypřicí prášek a kakao. Přidejte mléko, vejce a nakonec máslo nebo olej. Rozmíchejte a těsto nalijte na plech. Perník pečte 20 minut; přesvědčte se, že je hotový: zapíchněte do něj špejli – měla by zůstat čistá. Nechte vychladnout na plechu, pak ho podélně přepulte, spodní část namažte zavařeninou a přiložte horní díl. Pocukrujte nebo polijte rozpuštěnými ledovými kaštany.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rychlý a chutný perník

Dezert Snadné Sladká jídla Vánoce Magazín 6/2015
Průměrné hodnocení 4 (616)

Co budete potřebovat

2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek hladké mouky
1,5 hrnku krupicového cukru
1 sáček kypřicího prášku do perníku
3 lžíce kakaa holandského typu
2 hrnky mléka
2 vejce
½ hrnku rozpuštěného másla nebo slunečnicového oleje
moučkový cukr nebo poleva z rozpuštěných ledových kaštanů na ozdobení

Jak na to?

Předehřejte troubu na 180°C a hlubší plech vyložte pečicím papírem. V misce smíchejte oba druhy mouky, krupicový cukr, kypřicí prášek a kakao. Přidejte mléko, vejce a nakonec máslo nebo olej. Rozmíchejte a těsto nalijte na plech. Perník pečte 20 minut; přesvědčte se, že je hotový: zapíchněte do něj špejli – měla by zůstat čistá. Nechte vychladnout na plechu, pak ho podélně přepulte, spodní část namažte zavařeninou a přiložte horní díl. Pocukrujte nebo polijte rozpuštěnými ledovými kaštany.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Vánoční salát se zelím a...
Vánoční salát se...
Vánoční salát se zelím a...
Vánoční salát se zelím a...
Linecké hvězdičky s džemem
Linecké hvězdičky s...
Linecké hvězdičky s džemem
Linecké hvězdičky s džemem
Losos na bylinkách se salátem...
Losos na bylinkách...
Losos na bylinkách se salátem...
Losos na bylinkách se salátem...
Bramborový salát s hořčicí
Bramborový salát s...
Bramborový salát s hořčicí
Bramborový salát s hořčicí

Inspirujte se podobnými recepty