Hovězí na červeném víně s těstovinami
Ingredience
3 | lžíce olivového oleje |
800g | hovězí kýta, osolená, opepřená |
2 | lžíce hladké mouky |
2 | menší cibule, pokrájené nadrobno |
2 | mrkve, pokrájené na špalíčky |
2 | bobkové listy |
6 | kuliček nového koření |
8 | kuliček pepře |
2 | lžičky tymiánu |
1 | větvička rozmarýnu |
3 | rajčata, oloupaná, bez jádřinců |
100 ml | červeného vína |
200 ml | hovězího vývaru, bujon |
300 g | těstovin Adriana spirály, uvařených |
100 g | parmazánu, nastrouhaného najemno |
Hrst hladkolisté petrželky |
Postup přípravy
Troubu předehřejte na 150 °C. V hrnci nebo pánvi vhodné do trouby rozpalte olej. Maso zasypejte moukou a opečte ze všech stran. Vyjměte a dejte stranou. Do výpeku vložte cibuli, mrkev, koření v plátýnku, rozmarýn a opékejte do zhnědnutí. Vsypte rajčata, přilijte víno a nechte odpařit. Podlijte vývarem. Přiveďte k varu, vraťte maso. Zakryté pečte 2 hodiny. Po upečení vyjměte koření, maso vidličkou natrhejte na kousky, vraťte zpátky do omáčky a podávejte s těstovinami, posypané sýrem a petrželkou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY