Další recepty a články
Hovězí na červeném víně s těstovinami
Co budete potřebovat
Jak na to?
Troubu předehřejte na 150 °C. V hrnci nebo pánvi vhodné do trouby rozpalte olej. Maso zasypejte moukou a opečte ze všech stran. Vyjměte a dejte stranou. Do výpeku vložte cibuli, mrkev, koření v plátýnku, rozmarýn a opékejte do zhnědnutí. Vsypte rajčata, přilijte víno a nechte odpařit. Podlijte vývarem. Přiveďte k varu, vraťte maso. Zakryté pečte 2 hodiny. Po upečení vyjměte koření, maso vidličkou natrhejte na kousky, vraťte zpátky do omáčky a podávejte s těstovinami, posypané sýrem a petrželkou.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Hovězí na červeném víně s těstovinami
Co budete potřebovat
Jak na to?
Troubu předehřejte na 150 °C. V hrnci nebo pánvi vhodné do trouby rozpalte olej. Maso zasypejte moukou a opečte ze všech stran. Vyjměte a dejte stranou. Do výpeku vložte cibuli, mrkev, koření v plátýnku, rozmarýn a opékejte do zhnědnutí. Vsypte rajčata, přilijte víno a nechte odpařit. Podlijte vývarem. Přiveďte k varu, vraťte maso. Zakryté pečte 2 hodiny. Po upečení vyjměte koření, maso vidličkou natrhejte na kousky, vraťte zpátky do omáčky a podávejte s těstovinami, posypané sýrem a petrželkou.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio