Houbová omáčka
Ingredience
4 | lžíce másla |
1 | vetší cibule |
250 g | čerstvých hub, ideálně hřibů všech velikostí a tvarů |
sůl, kmín, pepř | |
1 | kelímek smetany na vaření |
2 | lžíce hladké mouky |
houskový knedlík k podávání |
Postup přípravy
1. Dvě lžíce másla rozpusťte v širším kastrolu, pak na něm nechte zesklovatět cibuli nakrájenou najemno.
2. Přidejte dobře očištěné, omyté, osušené a na plátky nakrájené houby a zprudka je osmahnete. Promíchejte, dost osolte a posypejte půllžičkou drceného kmínu. Po deseti minutách opékání přilijte smetanu, přiveďte k varu, nechte mírně probublávat a podle potřeby zahustěte středně tmavou jíškou připravenou ze zbylého másla a hladké mouky.
3. Omáčku dotáhněte pepřem a podávejte s houskovým knedlíkem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY