
Vepřová pečínka na dýni a blumách

Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Bezlepkové
Hlavní chod
Ingredience
Složení 6 porcí
- Máslo 50 g
- Sůl
- Brambory 8 ks
- Pepř
- Jablko červené 12 ks
- Vepřová pečeně 1 kg
- Bluma 5 ks
- Rozmarýn čerstvý 3 snít.
- Švestky sušené 150 g
- Olej olivový 2 plž
- Cibule 2 ks
- Dýně Hokkaidó 300 g
- Máslo 50 g
- Sůl
- Brambory 8 ks
- Pepř
- Jablko červené 12 ks
- Vepřová pečeně 1 kg
- Bluma 5 ks
- Rozmarýn čerstvý 3 snít.
- Švestky sušené 150 g
- Olej olivový 2 plž
- Cibule 2 ks
- Dýně Hokkaidó 300 g


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.