×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Fazolový kotlíkový guláš

Inspirujte se podobnými recepty

Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní

Fazolový kotlíkový guláš

Co budete potřebovat

2-3 lžíce sádla
2 cibule
4 stroužky česneku
4 pikantní klobásy
3 lžíce mleté sladké papriky
1 lžička kmínu
1,5-2 l vody nebo vývaru
4 plátky chleba
2 konzervy červených fazolí
1 konzerva bílých fazolí
1-2 lžíce sušené majoránky
sůl, pepř
K servírování:
chléb
čerstvá chilli paprička

Jak na to?

Rozdělejte oheň pod kotlíkem. V kotlíku rozehřejte sádlo, přidejte nakrájenou cibuli a česnek. Jakmile začne cibule zlátnout přidejte na kousky nakrájenou klobásu a chvíli ji opékejte. Přidejte mletou papriku, kmín a za stálého míchání restujte asi dvě minuty. Pak zalijte vodou nebo výrem, osolte a přiveďte k varu. Plátky chleba zbavte kůrky a střídku nakrájejte na kostičky. Ty přidejte do guláše a nechejte rozvařit. Díky chlebu guláš zahustíte.
Nakonec přidejte vařené fazole a nechte je prohřát. Dochuťte majoránkou, solí a pepřem. Podávejte s čerstvou chilli papričkou a chlebem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Fazolový kotlíkový guláš

Hlavní chod Velmi snadné Z jednoho hrnce Grilování Majoránka , Chilli paprička
Průměrné hodnocení 5 (1)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

2-3 lžíce sádla
2 cibule
4 stroužky česneku
4 pikantní klobásy
3 lžíce mleté sladké papriky
1 lžička kmínu
1,5-2 l vody nebo vývaru
4 plátky chleba
2 konzervy červených fazolí
1 konzerva bílých fazolí
1-2 lžíce sušené majoránky
sůl, pepř
K servírování:
chléb
čerstvá chilli paprička

Jak na to?

Rozdělejte oheň pod kotlíkem. V kotlíku rozehřejte sádlo, přidejte nakrájenou cibuli a česnek. Jakmile začne cibule zlátnout přidejte na kousky nakrájenou klobásu a chvíli ji opékejte. Přidejte mletou papriku, kmín a za stálého míchání restujte asi dvě minuty. Pak zalijte vodou nebo výrem, osolte a přiveďte k varu. Plátky chleba zbavte kůrky a střídku nakrájejte na kostičky. Ty přidejte do guláše a nechejte rozvařit. Díky chlebu guláš zahustíte.
Nakonec přidejte vařené fazole a nechte je prohřát. Dochuťte majoránkou, solí a pepřem. Podávejte s čerstvou chilli papričkou a chlebem.

Inspirujte se podobnými recepty

Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Miniskleník
s ventilací
sleva 45 %
15 bodů + 11990 bez bodů 219

vytváří optimální prostředí pro vyseté a vzrůstající rostlinky.

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019