×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Fazolový kotlíkový guláš

Inspirujte se podobnými recepty

Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní

Fazolový kotlíkový guláš

Co budete potřebovat

2-3 lžíce sádla
2 cibule
4 stroužky česneku
4 pikantní klobásy
3 lžíce mleté sladké papriky
1 lžička kmínu
1,5-2 l vody nebo vývaru
4 plátky chleba
2 konzervy červených fazolí
1 konzerva bílých fazolí
1-2 lžíce sušené majoránky
sůl, pepř
K servírování:
chléb
čerstvá chilli paprička

Jak na to?

Rozdělejte oheň pod kotlíkem. V kotlíku rozehřejte sádlo, přidejte nakrájenou cibuli a česnek. Jakmile začne cibule zlátnout přidejte na kousky nakrájenou klobásu a chvíli ji opékejte. Přidejte mletou papriku, kmín a za stálého míchání restujte asi dvě minuty. Pak zalijte vodou nebo výrem, osolte a přiveďte k varu. Plátky chleba zbavte kůrky a střídku nakrájejte na kostičky. Ty přidejte do guláše a nechejte rozvařit. Díky chlebu guláš zahustíte.
Nakonec přidejte vařené fazole a nechte je prohřát. Dochuťte majoránkou, solí a pepřem. Podávejte s čerstvou chilli papričkou a chlebem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Fazolový kotlíkový guláš

Hlavní chod Velmi snadné Z jednoho hrnce Grilování
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

2-3 lžíce sádla
2 cibule
4 stroužky česneku
4 pikantní klobásy
3 lžíce mleté sladké papriky
1 lžička kmínu
1,5-2 l vody nebo vývaru
4 plátky chleba
2 konzervy červených fazolí
1 konzerva bílých fazolí
1-2 lžíce sušené majoránky
sůl, pepř
K servírování:
chléb
čerstvá chilli paprička

Jak na to?

Rozdělejte oheň pod kotlíkem. V kotlíku rozehřejte sádlo, přidejte nakrájenou cibuli a česnek. Jakmile začne cibule zlátnout přidejte na kousky nakrájenou klobásu a chvíli ji opékejte. Přidejte mletou papriku, kmín a za stálého míchání restujte asi dvě minuty. Pak zalijte vodou nebo výrem, osolte a přiveďte k varu. Plátky chleba zbavte kůrky a střídku nakrájejte na kostičky. Ty přidejte do guláše a nechejte rozvařit. Díky chlebu guláš zahustíte.
Nakonec přidejte vařené fazole a nechte je prohřát. Dochuťte majoránkou, solí a pepřem. Podávejte s čerstvou chilli papričkou a chlebem.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Inspirujte se podobnými recepty

Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní

Inspirujte se podobnými recepty