Fazolový kotlíkový guláš
Ingredience
2-3 | lžíce sádla |
2 | cibule |
4 | stroužky česneku |
4 | pikantní klobásy |
3 | lžíce mleté sladké papriky |
1 | lžička kmínu |
1,5-2 l | vody nebo vývaru |
4 | plátky chleba |
2 | konzervy červených fazolí |
1 | konzerva bílých fazolí |
1-2 | lžíce sušené majoránky |
sůl, pepř | |
K servírování: | |
---|---|
chléb | |
čerstvá chilli paprička |
Postup přípravy
Rozdělejte oheň pod kotlíkem. V kotlíku rozehřejte sádlo, přidejte nakrájenou cibuli a česnek. Jakmile začne cibule zlátnout přidejte na kousky nakrájenou klobásu a chvíli ji opékejte. Přidejte mletou papriku, kmín a za stálého míchání restujte asi dvě minuty. Pak zalijte vodou nebo výrem, osolte a přiveďte k varu. Plátky chleba zbavte kůrky a střídku nakrájejte na kostičky. Ty přidejte do guláše a nechejte rozvařit. Díky chlebu guláš zahustíte.
Nakonec přidejte vařené fazole a nechte je prohřát. Dochuťte majoránkou, solí a pepřem. Podávejte s čerstvou chilli papričkou a chlebem.
Jak na to?
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY