×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Fazolový kotlíkový guláš

Inspirujte se podobnými recepty

Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní

Fazolový kotlíkový guláš

Co budete potřebovat

2-3 lžíce sádla
2 cibule
4 stroužky česneku
4 pikantní klobásy
3 lžíce mleté sladké papriky
1 lžička kmínu
1,5-2 l vody nebo vývaru
4 plátky chleba
2 konzervy červených fazolí
1 konzerva bílých fazolí
1-2 lžíce sušené majoránky
sůl, pepř
K servírování:
chléb
čerstvá chilli paprička

Jak na to?

Rozdělejte oheň pod kotlíkem. V kotlíku rozehřejte sádlo, přidejte nakrájenou cibuli a česnek. Jakmile začne cibule zlátnout přidejte na kousky nakrájenou klobásu a chvíli ji opékejte. Přidejte mletou papriku, kmín a za stálého míchání restujte asi dvě minuty. Pak zalijte vodou nebo výrem, osolte a přiveďte k varu. Plátky chleba zbavte kůrky a střídku nakrájejte na kostičky. Ty přidejte do guláše a nechejte rozvařit. Díky chlebu guláš zahustíte.
Nakonec přidejte vařené fazole a nechte je prohřát. Dochuťte majoránkou, solí a pepřem. Podávejte s čerstvou chilli papričkou a chlebem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Fazolový kotlíkový guláš

Hlavní chod Velmi snadné Z jednoho hrnce Grilování
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

2-3 lžíce sádla
2 cibule
4 stroužky česneku
4 pikantní klobásy
3 lžíce mleté sladké papriky
1 lžička kmínu
1,5-2 l vody nebo vývaru
4 plátky chleba
2 konzervy červených fazolí
1 konzerva bílých fazolí
1-2 lžíce sušené majoránky
sůl, pepř
K servírování:
chléb
čerstvá chilli paprička

Jak na to?

Rozdělejte oheň pod kotlíkem. V kotlíku rozehřejte sádlo, přidejte nakrájenou cibuli a česnek. Jakmile začne cibule zlátnout přidejte na kousky nakrájenou klobásu a chvíli ji opékejte. Přidejte mletou papriku, kmín a za stálého míchání restujte asi dvě minuty. Pak zalijte vodou nebo výrem, osolte a přiveďte k varu. Plátky chleba zbavte kůrky a střídku nakrájejte na kostičky. Ty přidejte do guláše a nechejte rozvařit. Díky chlebu guláš zahustíte.
Nakonec přidejte vařené fazole a nechte je prohřát. Dochuťte majoránkou, solí a pepřem. Podávejte s čerstvou chilli papričkou a chlebem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Inspirujte se podobnými recepty

Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat