×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Čočkové ragú

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Čočkové ragú

Co budete potřebovat

3 lžíce olivového oleje
2 cibule AQ
3 mrkve
3 řapíky celeru
3 stroužky česneku
500 g červené čočky
2 x 400g plechovka rajčat AQ
2 lžíce rajčatového pyré
2 lžíce sušeného oregana a tymiánu
3 bobkové listy
1 l zeleninového vývaru AQ
500 g špaget AQ
sůl
parmazán

Jak na to?

Olej rozpalte ve velké hluboké pánvi, přisypte cibuli, mrkev a celer a opékejte 15–20 minut, aby vše změklo. Na poslední 3 minuty dejte do pánve i česnek. Poté vmíchejte čočku, až se obalí tukem, přidejte i rajčata z plechovky, pyré, oregano, tymián, bobkové listy a vývar. Přiveďte k varu, snižte plamen a nechte 40–50 minut probublávat. Čočka by měla změknout a směs zhoustnout. Podle chuti osolte. Ragú podávejte se špagetami uvařenými podle instrukcí na obale, posypané parmazánem.
Tip - Ragú je tak vynikající, že si ani nevšimnete, že neobsahuje žádné maso.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Čočkové ragú

Hlavní chod Snadné Česká Vegetariánské Oregano , Tymián , Rajče Magazín 1/2014
Průměrné hodnocení 4 (50)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

3 lžíce olivového oleje
2 cibule AQ
3 mrkve
3 řapíky celeru
3 stroužky česneku
500 g červené čočky
2 x 400g plechovka rajčat AQ
2 lžíce rajčatového pyré
2 lžíce sušeného oregana a tymiánu
3 bobkové listy
1 l zeleninového vývaru AQ
500 g špaget AQ
sůl
parmazán

Jak na to?

Olej rozpalte ve velké hluboké pánvi, přisypte cibuli, mrkev a celer a opékejte 15–20 minut, aby vše změklo. Na poslední 3 minuty dejte do pánve i česnek. Poté vmíchejte čočku, až se obalí tukem, přidejte i rajčata z plechovky, pyré, oregano, tymián, bobkové listy a vývar. Přiveďte k varu, snižte plamen a nechte 40–50 minut probublávat. Čočka by měla změknout a směs zhoustnout. Podle chuti osolte. Ragú podávejte se špagetami uvařenými podle instrukcí na obale, posypané parmazánem.
Tip - Ragú je tak vynikající, že si ani nevšimnete, že neobsahuje žádné maso.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Jmenovka
zapichovací
3 ks v balení
sleva 66 %
15 bodů + 1990 bez bodů 59

k popsání a označení rostlin
na záhonku či v květináčích

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.