Brambory zapečené se sýrem a s tymiánem
Pokud preferujete bylinky, vyzkoušejte tento recept na zapečené brambory se sýrem a s tymiánem a nechte se chutí i vůní přenést na jih Francie. kterou je tento recept inspirován.

Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Bezlepkové
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Olej olivový 1/2 plž
- Bílé víno suché 100 ml
- Slanina vcelku 100 g
- Cibule 1 ks
- Brambory typu A 6 ks
- Sůl
- Sýr Port Salut 200 g
- Tymián čerstvý
- Bageta
- Smetana ke šlehání 40% 125 ml
- Pepř
- Olej olivový 1/2 plž
- Bílé víno suché 100 ml
- Slanina vcelku 100 g
- Cibule 1 ks
- Brambory typu A 6 ks
- Sůl
- Sýr Port Salut 200 g
- Tymián čerstvý
- Bageta
- Smetana ke šlehání 40% 125 ml
- Pepř
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.