Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

2 cibule
300 g mrkve
1 lžíce olivového oleje AQ
450 g mletého masa mix
2 kostky hovězího bujonu
400g plechovka červených fazolí
1 lžička worcesterské omáčky
sůl
pepř AQ
hladkolistá petrželka AQ

Postup přípravy

Každou cibuli nakrájejte na osminky. Mrkve nasekejte nahrubo, brambory oloupejte a nakrájejte na kousky. Ve velkém hrnci rozpalte olej, přidejte mleté maso a zprudka jej opečte, drťte jej vařečkou, aby se hrudky opekly ze všech stran. Poté do hrnce nadrobte bujon a promíchejte. Přidejte zeleninu, promíchejte a směs zalijte 900 ml horké vody. Přiveďte k varu. Ztlumte oheň a přiklopené vařte 25–30 minut, dokud zelenina nezměkne. Pak přidejte i scezené fazole a worcesterskou omáčku a prohřejte. Dosolte a dopepřete podle chuti. Podávejte posypané petrželkou.

Pomohl vám recept?
32hodnocení3

Další videorecepty