×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Bramborový guláš s mletým masem

Inspirujte se podobnými recepty

Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy...
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš

Bramborový guláš s mletým masem

Co budete potřebovat

2 cibule
300 g mrkve
1 lžíce olivového oleje AQ
450 g mletého masa mix
2 kostky hovězího bujonu
400g plechovka červených fazolí
1 lžička worcesterské omáčky
sůl
pepř AQ
hladkolistá petrželka AQ

Jak na to?

Každou cibuli nakrájejte na osminky. Mrkve nasekejte nahrubo, brambory oloupejte a nakrájejte na kousky. Ve velkém hrnci rozpalte olej, přidejte mleté maso a zprudka jej opečte, drťte jej vařečkou, aby se hrudky opekly ze všech stran. Poté do hrnce nadrobte bujon a promíchejte. Přidejte zeleninu, promíchejte a směs zalijte 900 ml horké vody. Přiveďte k varu. Ztlumte oheň a přiklopené vařte 25–30 minut, dokud zelenina nezměkne. Pak přidejte i scezené fazole a worcesterskou omáčku a prohřejte. Dosolte a dopepřete podle chuti. Podávejte posypané petrželkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bramborový guláš s mletým masem

Hlavní chod Snadné Česká Dušení Magazín 7/2013
Průměrné hodnocení 4 (20)

Co budete potřebovat

2 cibule
300 g mrkve
1 lžíce olivového oleje AQ
450 g mletého masa mix
2 kostky hovězího bujonu
400g plechovka červených fazolí
1 lžička worcesterské omáčky
sůl
pepř AQ
hladkolistá petrželka AQ

Jak na to?

Každou cibuli nakrájejte na osminky. Mrkve nasekejte nahrubo, brambory oloupejte a nakrájejte na kousky. Ve velkém hrnci rozpalte olej, přidejte mleté maso a zprudka jej opečte, drťte jej vařečkou, aby se hrudky opekly ze všech stran. Poté do hrnce nadrobte bujon a promíchejte. Přidejte zeleninu, promíchejte a směs zalijte 900 ml horké vody. Přiveďte k varu. Ztlumte oheň a přiklopené vařte 25–30 minut, dokud zelenina nezměkne. Pak přidejte i scezené fazole a worcesterskou omáčku a prohřejte. Dosolte a dopepřete podle chuti. Podávejte posypané petrželkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Inspirujte se podobnými recepty

Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat