Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Bramborový guláš s mletým masem

Inspirujte se podobnými recepty

Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy...
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš

Bramborový guláš s mletým masem

Co budete potřebovat

2 cibule
300 g mrkve
1 lžíce olivového oleje AQ
450 g mletého masa mix
2 kostky hovězího bujonu
400g plechovka červených fazolí
1 lžička worcesterské omáčky
sůl
pepř AQ
hladkolistá petrželka AQ

Jak na to?

Každou cibuli nakrájejte na osminky. Mrkve nasekejte nahrubo, brambory oloupejte a nakrájejte na kousky. Ve velkém hrnci rozpalte olej, přidejte mleté maso a zprudka jej opečte, drťte jej vařečkou, aby se hrudky opekly ze všech stran. Poté do hrnce nadrobte bujon a promíchejte. Přidejte zeleninu, promíchejte a směs zalijte 900 ml horké vody. Přiveďte k varu. Ztlumte oheň a přiklopené vařte 25–30 minut, dokud zelenina nezměkne. Pak přidejte i scezené fazole a worcesterskou omáčku a prohřejte. Dosolte a dopepřete podle chuti. Podávejte posypané petrželkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bramborový guláš s mletým masem

Hlavní chod Snadné Česká Dušení Petržel kadeřavá Magazín 7/2013
Průměrné hodnocení 4 (25)

Co budete potřebovat

2 cibule
300 g mrkve
1 lžíce olivového oleje AQ
450 g mletého masa mix
2 kostky hovězího bujonu
400g plechovka červených fazolí
1 lžička worcesterské omáčky
sůl
pepř AQ
hladkolistá petrželka AQ

Jak na to?

Každou cibuli nakrájejte na osminky. Mrkve nasekejte nahrubo, brambory oloupejte a nakrájejte na kousky. Ve velkém hrnci rozpalte olej, přidejte mleté maso a zprudka jej opečte, drťte jej vařečkou, aby se hrudky opekly ze všech stran. Poté do hrnce nadrobte bujon a promíchejte. Přidejte zeleninu, promíchejte a směs zalijte 900 ml horké vody. Přiveďte k varu. Ztlumte oheň a přiklopené vařte 25–30 minut, dokud zelenina nezměkne. Pak přidejte i scezené fazole a worcesterskou omáčku a prohřejte. Dosolte a dopepřete podle chuti. Podávejte posypané petrželkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš

Inspirujte se podobnými recepty