
Bramborový guláš s mletým masem
Postup přípravy
Každou cibuli nakrájejte na osminky. Mrkve nasekejte nahrubo, brambory oloupejte a nakrájejte na kousky. Ve velkém hrnci rozpalte olej, přidejte mleté maso a zprudka jej opečte, drťte jej vařečkou, aby se hrudky opekly ze všech stran. Poté do hrnce nadrobte bujon a promíchejte. Přidejte zeleninu, promíchejte a směs zalijte 900 ml horké vody. Přiveďte k varu. Ztlumte oheň a přiklopené vařte 25–30 minut, dokud zelenina nezměkne. Pak přidejte i scezené fazole a worcesterskou omáčku a prohřejte. Dosolte a dopepřete podle chuti. Podávejte posypané petrželkou.
Pomohl vám recept?
32hodnocení3
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod