Bramborové noky s kuřecím masem
Ingredience
3 | lžíce oleje |
10 g | másla |
1 | šalotka, najemno |
1 | stroužek česneku, rozmělněný |
200 g | kuřecích stehenních řízků, na kousky |
1 | lžička soli |
½ | lžičky pepře |
100 ml | bílého vína |
425 g | krájených rajčat |
500 g | bramborových noků |
180 ml | smetany na vaření |
3 | hrsti čerstvého špenátu |
Parmazán k podávání |
Postup přípravy
Na oleji a másle zpěňte šalotku, česnek, přidejte kuřecí maso, osolte, opepřete a orestujte. Podlijte vínem, nechte odpařit, přidejte rajčata a duste 5 minut. Vsypte noky, podlijte smetanou a ještě 5 minut vařte. Přisypte špenát, promíchejte a odstavte z ohně. Podávejte se strouhaným parmazánem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY