1
Tresku omyjte, důkladně osušte papírovou utěrkou, nakrájejte na menší kousky a obalte ve 2 lžících kukuřičného škrobu.
2
V misce smíchejte metličkou 4 lžíce sójové omáčky se 4 lžícemi vody, 2 lžícemi cukru, 2 lžičkami sezamového oleje, 2 oloupanými a prolisovanými stroužky česneku a špetkou bílého pepře. Míchejte, dokud se cukr zcela nerozpustí. Omyjte 300 g brokolice a 250 g květáku a rozdělte je na menší růžičky. Důkladně omyjte 400 g brambor a rozkrojte je napůl. Zeleninu vyskládejte na plech s pečicím papírem, zakápněte 2 lžícemi olivového oleje, osolte a opepřete.
3
Na plech vyskládejte obalené kousky tresky a zakápněte je polovinou připravené omáčky. Pečte v troubě na 180 ºC přibližně 20 minut, dokud treska nezezlátne a zelenina nezměkne.
4
Pečenou tresku a zeleninu přendejte na talíře, zakápněte zbylou omáčkou a ozdobte pokrájenou jarní cibulkou, chilli vločkami a snítkou omytého čerstvého tymiánu.
1
Tresku omyjte, důkladně osušte papírovou utěrkou, nakrájejte na menší kousky a obalte ve 2 lžících kukuřičného škrobu.
2
V misce smíchejte metličkou 4 lžíce sójové omáčky se 4 lžícemi vody, 2 lžícemi cukru, 2 lžičkami sezamového oleje, 2 oloupanými a prolisovanými stroužky česneku a špetkou bílého pepře. Míchejte, dokud se cukr zcela nerozpustí. Omyjte 300 g brokolice a 250 g květáku a rozdělte je na menší růžičky. Důkladně omyjte 400 g brambor a rozkrojte je napůl. Zeleninu vyskládejte na plech s pečicím papírem, zakápněte 2 lžícemi olivového oleje, osolte a opepřete.
3
Na plech vyskládejte obalené kousky tresky a zakápněte je polovinou připravené omáčky. Pečte v troubě na 180 ºC přibližně 20 minut, dokud treska nezezlátne a zelenina nezměkne.
4
Pečenou tresku a zeleninu přendejte na talíře, zakápněte zbylou omáčkou a ozdobte pokrájenou jarní cibulkou, chilli vločkami a snítkou omytého čerstvého tymiánu.