Žitný sendvič s brusinkovým čatní
Ingredience
4 | žitné večky |
250 g | krůtí šunky |
150 g | čerstvého špenátu |
150 g | sýra s bílou plísní na povrchu |
Brusinkové čatní | |
---|---|
1 | červená cibule |
1 | lžíce másla |
1 | jablko |
1 | lžíce hnědého třtinového cukru |
špetka skořice | |
1 | lžíce balzamika |
3 | lžíce nakládaných brusinek |
Postup přípravy
Předehřejte troubu na 180 °C.
Nakrájenou cibuli opečte na másle a pak přidejte jablko nakrájené na kostičky. Posypte cukrem a skořicí a pečte pět minut do změknutí. Nakonec podlijte balzamikem a vmíchejte brusinky.
Žitné večky rozkrojte a naplňte vrstvou šunky, špenátu, plátky sýra a vrchovatou lžící brusinkového čatní.
Dejte zapéct do trouby na 10 minut.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY