×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Zeleninové těstoviny

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Zeleninové těstoviny

Co budete potřebovat

těstoviny penne
1 plechovka krájených rajčat
1 malý lilek
1 malá cuketa
200 g cherry rajčat
1 menší cibule
2 stroužky česneku
2 lžíce olivového oleje
1 lžička třtinového cukru
sůl, pepř
K servírování:
čerstvá bazalka
parmezán

Jak na to?

V osolené vodě uvařte těstoviny podle návodu. Na rozpálenou pánev přidejte olivový olej, nadrobno nasekanou cibuli a česnek. Jakmile je cibule osmahnutá do sklovata, přidejte na kostky nakrájený lilek a cuketu. Chvíli restujte a přidejte krájená rajčata. Dobře promíchejte a nakonec přidejte přepůlená cherry rajčata. Směs dochuťte solí, pepřem a třtinovým cukrem. Hotové těstoviny podávejte s omáčkou, čerstvou bazalkou a posypané strouhaným parmezánem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Zeleninové těstoviny

Hlavní chod Velmi snadné Italská Těstoviny Vegetariánské Videorecept
Průměrné hodnocení 4 (12)

Inspirujte se zdravými recepty

Co budete potřebovat

těstoviny penne
1 plechovka krájených rajčat
1 malý lilek
1 malá cuketa
200 g cherry rajčat
1 menší cibule
2 stroužky česneku
2 lžíce olivového oleje
1 lžička třtinového cukru
sůl, pepř
K servírování:
čerstvá bazalka
parmezán

Jak na to?

V osolené vodě uvařte těstoviny podle návodu. Na rozpálenou pánev přidejte olivový olej, nadrobno nasekanou cibuli a česnek. Jakmile je cibule osmahnutá do sklovata, přidejte na kostky nakrájený lilek a cuketu. Chvíli restujte a přidejte krájená rajčata. Dobře promíchejte a nakonec přidejte přepůlená cherry rajčata. Směs dochuťte solí, pepřem a třtinovým cukrem. Hotové těstoviny podávejte s omáčkou, čerstvou bazalkou a posypané strouhaným parmezánem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Inspirujte se podobnými recepty