
Zapečený lilek s parmazánem
Kdo by nechtěl ohromit návštěvu stylovým, lahodným a nádherným jídlem? Jedním z takových receptů jsou zapečené lilkové „věžičky“ se sýrem a tomatovou omáčkou, melanzane alla parmigiana.

Velmi snadné
31-45 minut
0/5
Bezlepkové
Recepty na každý den
Hlavní chod
Ingredience
Složení 6 porcí
- Lilek 5 ks
- Pepř
- Sůl
- Olej olivový 7 plž
- Sýr uzený plátkový 250 g
- Parmazán 200 g
- Bazalka čerstvá 1 hrs.
- Cibule červená 1 ks
- Česnek 1 strouž.
- Rajský protlak 750 ml
- Oregano sušené 2 člž
- Bazalka sušená 2 člž
- Lilek 5 ks
- Pepř
- Sůl
- Olej olivový 7 plž
- Sýr uzený plátkový 250 g
- Parmazán 200 g
- Bazalka čerstvá 1 hrs.
- Cibule červená 1 ks
- Česnek 1 strouž.
- Rajský protlak 750 ml
- Oregano sušené 2 člž
- Bazalka sušená 2 člž


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.